fbpx

SO CEREMONIEËN

WAAROM CEREMONIEËN, PLECHTIGHEDEN EN TRADITIES ZO BELANGRIJK ZIJN

Mensen denken nu dieper na over wie ze zijn en waar ze mee bezig zijn.

We kunnen in het gewone leven heel snel aan bepaalde zaken voorbij gaan, mensen worden steeds voldoende afgeleid. Wij geloven dat wanneer er rampen gebeuren mensen altijd meer betrokken zijn met elkaar, meer solidair zijn. Mensen komen tot inkeer door beperking en opgelegde maatschappelijke maatregels. Het lijkt alsof mensen verplicht worden om wat meer te gaan nadenken over het echte leven.

Bij elke ceremonie voelen wij dat een mensenleven heel erg broos is.  Vooral wanneer mensen plotseling uit ons midden worden weggerukt. Alsook bij de geboorte van een kind.

Iedere ceremonie laat ons toe om een belangrijke vraag te stellen:

Waarom leven wij?

Wat is essentieel en wat is werkelijk van belang in een mensenleven?

We ontdekken dat tradities ons sterk maken. Op heel veel plaatsen worden tradities verflauwd en we merken dat bij velen het juist een houvast geeft.

Een ceremonie kan heel troostend en bemoedigend zijn.

Oude tradities stralen kracht en diepgang uit en maken de mens bewuster van zichzelf en zijn medemensen. Wij geloven vooral in de religie van uw hart.

Maak je keuze …

Huwelijk

 

Meer info

 

Afscheid

 

Meer info

 

Andere

 

Meer info

 

 

Grace Cools - Ceremonie & personal coach
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze locatie.
T. +32 485181010 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door haar uitzonderlijk ontwikkelde intuïtieve gave gaat Grace moeiteloos om met woorden.

Ze communiceert vanuit hart en ziel en heeft een groot respect voor alles wat menselijk is.

De intensiteit en warme omhulling waarmee ze in verbinding gaat, maken dat ze méér is dan levenscoach, ceremoniemeester of spreker.

Haar focus gaat telkens uit naar dat wat echt belangrijk is en heeft als doel een gelegenheid te creëren waar veiligheid, rust en discretie prioriteit zijn.

De ceremonieën die Grace voor u en met u maakt zijn gericht op de religie van het hart. Rituelen hebben voor Grace een diepgaande betekenis en zij helpt u om uw traditie in de kern van haar waarde te bewaken.
Een ceremonie is meer dan woorden uitspreken, het is persoonlijk aandacht geven aan wat voor u van werkelijk belang is, wat u gelooft en wat uw overtuigingen zijn.

"Aandacht geven is bijzonder, het creëert magie tussen de mensen. Mensen dienen zo nu en dan stil te staan bij dat wat belangrijk is en wat oprecht aandacht verdient. Het leven is een indrukwekkende ervaring en het is evident dat elke ceremonie uitzonderlijke aandacht verdient.” - In liefde, Grace

Full Text Image

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je relevante informatie om je leven in eigen handen te nemen.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.