fbpx

SO - AFSCHEIDSCEREMONIE

AFSCHEIDSCEREMONIEËN

Een afscheidsceremonie is een speciale gelegenheid waarbij de dag van de plechtigheid anders is dan alle andere dagen.

Woorden en verhalen helpen om het beeld van de overledene vast te houden. Foto’s en muziek zijn er om kracht uit te putten.

Een moment van dankbaarheid en kwetsbaarheid, een moment waarop een waardevol verhaal in uw hart wordt achtergelaten ter herinnering.

Schakelmomenten tussen vroeger en nu waarbij het leven in stilte een constante aanwezigheid vult, waarbij liefde en aandacht woorden van dankbaarheid koesteren.

Afscheid nemen van een aards leven waarbij de geestelijke ogen in liefde opengaan.

Hoe dompel je lichaam, ziel en geest onder in innerlijke harmonie wanneer je plots je (schoon)vader en je (schoon)moeder moet begraven … ? Dan heb je een begrafenisondernemer nodig die met je mee voelt, mee lacht, mee huilt, mee denkt, iemand die op jouw tempo aanwezig is, iemand die je duidelijkheid geeft in deze verwarrende en kwetsbare tijd, iemand die weet hoe liefde voelt, iemand die beseft dat zachtheid en de juiste woorden helend voor je zijn. Dit facet van afscheid nemen en persoonlijke begeleiding hebben wij te danken aan deze (h)eerlijke professionele mensen van Mortus. En waarvan wij met overtuiging zeggen dat zij er werkelijk en oprecht voor U zijn! - Jozef & Grace. - Meer info via: https://mortus.be 

Grace Cools - Ceremonie & personal coach
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze locatie.
T. +32 485181010 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door haar uitzonderlijk ontwikkelde intuïtieve gave gaat Grace moeiteloos om met woorden.

Ze communiceert vanuit hart en ziel en heeft een groot respect voor alles wat menselijk is.

De intensiteit en warme omhulling waarmee ze in verbinding gaat, maken dat ze méér is dan levenscoach, ceremoniemeester of spreker.

Haar focus gaat telkens uit naar dat wat echt belangrijk is en heeft als doel een gelegenheid te creëren waar veiligheid, rust en discretie prioriteit zijn.

De ceremonieën die Grace voor u en met u maakt zijn gericht op de religie van het hart. Rituelen hebben voor Grace een diepgaande betekenis en zij helpt u om uw traditie in de kern van haar waarde te bewaken.
Een ceremonie is meer dan woorden uitspreken, het is persoonlijk aandacht geven aan wat voor u van werkelijk belang is, wat u gelooft en wat uw overtuigingen zijn.

"Aandacht geven is bijzonder, het creëert magie tussen de mensen. Mensen dienen zo nu en dan stil te staan bij dat wat belangrijk is en wat oprecht aandacht verdient. Het leven is een indrukwekkende ervaring en het is evident dat elke ceremonie uitzonderlijke aandacht verdient.” - In liefde, Grace

Maak je keuze …

Huwelijk

 

Meer info

 

Afscheid

 

Meer info

 

Andere

 

Meer info

 

 

 

Full Text Image

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je relevante informatie om je leven in eigen handen te nemen.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.