fbpx

SO - BIJZONDERE CEREMONIEËN

BIJZONDERE PLECHTIGHEDEN EN CEREMONIEËN

Ceremonieën kunnen altijd en overal plaatsvinden en voor elke gelegenheid.

De intentie is in zijn essentie van waarde en wanneer er bewust een gemaakt wordt om te vieren; of het nu voor een verjaardag; een geboorte of andere reden is. In werkelijkheid is elke reden een waardige reden als het is om iemand te vieren of in de bloemetjes te zetten en te danken.

Waar mensen echt iets aan hebben is een ceremonie waar ze zelf bij kunnen zijn. Zo kan de waarde van het individu eens in het veruiterlijken zijn eigen glans opvangen. Dat zou een ceremonie betekenen waarbij mensen in het moment de aandacht van alle aanwezigen met diepgang in het hart kunnen sluiten.

Een ceremonie om uw leven wat extra kruiding te geven! Het kan allemaal!

Laten wij vooral ontdekken wie we zelf zijn? Wat wij denken van onszelf en wat wij de mensen te bieden hebben, laten wij zelf onze verbindingen tot rust en tot liefde herenigen? Laten wij doorheen een ceremonie de mens meer bronkracht geven en mensen die op zoek zijn naar hun bronkracht aandacht geven op een hele specifieke manier.

Ieder mens is het waard om persoonlijk gehuldigd, gevierd te worden.

Toen ik voor de afscheidsplechtigheid van mijn moeder tot diep in de nacht de teksten aan het schrijven was, kwam ik van de ene verbazing in de andere. Ik kon bijna geen foto's vinden waar ze niet op lachte. Ik bestudeerde haar houding tijdens het leven en hoorde van mensen haar uitspraken. De enige gedachte die steeds in mij opkwam was; 'mensen verdienen het om tijdens hun leven in een ceremonie gehuldigd te worden, waarom wachten wij tot ze zijn overgegaan?'

Ik kies ervoor om mensen in hun waarden te herpositioneren, om na te denken over hun leven en om hun de levensenergie dmv een ceremonie voeding te geven.

Ieder mens is het waard om persoonlijk gehuldigd, gevierd te worden.

Laten wij samen wat levenswaarde tonen en uitspreiden. Vier iemand als het nog kan, en wacht niet op een reden…

Grace Cools - Ceremonie & personal coach
Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een bezoek aan onze locatie.
T. +32 485181010 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door haar uitzonderlijk ontwikkelde intuïtieve gave gaat Grace moeiteloos om met woorden.

Ze communiceert vanuit hart en ziel en heeft een groot respect voor alles wat menselijk is.

De intensiteit en warme omhulling waarmee ze in verbinding gaat, maken dat ze méér is dan levenscoach, ceremoniemeester of spreker.

Haar focus gaat telkens uit naar dat wat echt belangrijk is en heeft als doel een gelegenheid te creëren waar veiligheid, rust en discretie prioriteit zijn.

De ceremonieën die Grace voor u en met u maakt zijn gericht op de religie van het hart. Rituelen hebben voor Grace een diepgaande betekenis en zij helpt u om uw traditie in de kern van haar waarde te bewaken.
Een ceremonie is meer dan woorden uitspreken, het is persoonlijk aandacht geven aan wat voor u van werkelijk belang is, wat u gelooft en wat uw overtuigingen zijn.

"Aandacht geven is bijzonder, het creëert magie tussen de mensen. Mensen dienen zo nu en dan stil te staan bij dat wat belangrijk is en wat oprecht aandacht verdient. Het leven is een indrukwekkende ervaring en het is evident dat elke ceremonie uitzonderlijke aandacht verdient.” - In liefde, Grace

Maak je keuze …

Huwelijk

 

Meer info

 

Afscheid

 

Meer info

 

Andere

 

Meer info

 

 

 

Full Text Image

Wil je op de hoogte blijven ?

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we sturen je relevante informatie om je leven in eigen handen te nemen.
SO hanteert een streng anti-spam en privacybeleid, je kan op al onze communicatie op elk moment uitschrijven.