fbpx

Mijn kwaliteiten

Hoe kan ik mijn kwaliteiten ten volle benutten en mijn leven meer zin geven? 

In deze tijden zien wij heel wat structuren wijzigen. Interne structuren in bedrijven, uiterlijke houdingen, enkelen vasthoudend aan het oude, enz..  

Wij merken op dat de meeste mensen zich richten naar meer persoonlijke kwaliteiten. We zien ook veel meer liefde, aandacht en verbinding in onze samenleving. Daar zijn wij heel blij mee! 

Voor mij persoonlijk heeft de dood van mijn moeder ervoor gezorgd dat de verbinding met mijn kwaliteit opnieuw is versterkt. Het voelt alsof er iets in mij is ontdooid…

De crisis in de evenementensector duwt mijn aandacht nog meer naar het benutten van mijn kwaliteiten en het versterkt mijn aandacht naar het ondersteunen van de mens.

Ik stel mijzelf de vraag: Hoe kan ik nog meer van mijn kwaliteiten benutten en mijn leven nog meer zin geven?

Deze vraag houdt mij bezig.

Ik voel een stuwing om in een overbrugging van kracht te stappen die enerzijds de connected coaching versterkt en anderzijds mijn kwaliteiten alle kansen geeft.

Dit lijkt mij te lukken!

Ik ben volop bezig met het opstarten van een side project en dit helpt mij om mijn creatieve focus te spreiden en meer van mijn kwaliteiten te benutten.
Dit side project ‘Mortus’ biedt mij perspectief om dichter bij de mensen te staan en om concreet aan de slag te gaan met het ondersteunen van mensen.

Jij kunt mij voortaan ook zien als een uitvaartconsulente. Kim Bal van Mortus en ik begeleiden samen de mensen in het overgaan alsook de nabestaanden met de uitvaart. De familie kan bij ons terecht en samen nemen wij de onvermijdelijk te nemen stappen in het rouwproces.

Mortus.be is een uniek concept in de uitvaartsector.

Voor dit werk benut ik vooral mijn kernkwaliteit.

Het is nodig dat ik in mijn kracht ga staan en alle kwaliteiten in één lijn breng om dit werk te kunnen doen, dat ik weet wat mijn kwaliteit precies is en hoe deze te gebruiken. 

- Grace

Hoe jouw kernkwaliteit te activeren en deze persoonlijk in jouw leven te integreren?

Dat kan ook jij leren in onze ‘Changemaker’ Power-U

Start zaterdag 19 september om 9u30.
Kies nu voor meer kwaliteit in je leven:

Inschrijven!


 mortus_logo_groot.png

Wie zijn we?

Mortus is een online begrafenisplatform waar nabestaanden gemakkelijk en weloverwogen een uitvaart kunnen organiseren. Dit op een eenvoudige, serene en betaalbare manier - begeleiding van ervaren mensen - die de familie in deze moeilijke tijd dag en nacht bijstaan.

Waarom Mortus?

Een begrafenis is een dure aangelegenheid en vroeg of laat worden we er allemaal mee geconfronteerd. Er moet heel wat geregeld worden terwijl je juist dan zou willen dat de wereld stilstaat. Het emotionele leed is al zwaar en dan heb je nog het bijkomend financiële leed.

Maar, het kan ook anders. Wij van Mortus kunnen de begrafenisfactuur op een eenvoudige manier reduceren tot 1/3 van de gangbare prijs, dit zonder verlies te doen aan de kwaliteit.

Mortus helpt u eveneens met een voorafregeling, zodat uw uitvaart precies verloopt zoals u het graag hebt.

Meer info

www.mortus.be - 078 353630

Return to Blog overview