SO News

Introvert of extravert?

BEN IK INTROVERT OF EXTRAVERT - BEN IK MATIG OF EXTREEM?
Het maakt niet uit wat u bent, introvert of extravert. 
Het is van belang dat u kan benutten en inzetten wie u bent. 

Golden Weekends … het klopt gewoon!

Vanwege het buitengewone succes en de onvergetelijke ervaringen tijdens onze Golden Weekends Summer '23, zijn we verheugd om deze reis voort te zetten in de maanden die voor ons liggen!

Wat zijn JOUW DOELEN in het leven?

Elkeen dient een doel, een missie in het leven, al weten velen niet wat dit inhoudelijk betekent. De mens kijkt steeds achterom. Teveel naar het verleden. Stop met uw energie te verspillen aan het verleden, dat komt niet meer terug! Het is een versplinteren van uw energie, vast te blijven zitten aan uw oude gewoontes. Vooruitgang is uw leven!

SO Unique

De mensen die ons via onze BIB volgen hebben we al nieuwsgierig gemaakt over onze toekomende nieuwe coachingsaanpak ‘SO UNIQUE’. 

Wat is SO UNIQUE nu eigenlijk? 

SO UNIQUE is de naam van ons nieuw coaching aanbod. Een aanbod op Babaji’s vraag om de mens, vanuit de sferen, nog intenser te kunnen begeleiden. 

Daar waar er maar ééntje van bestaat, anders, zeldzaam, bijzonder, alleen in zijn soort, enig, verwonderlijk, … SO UNIQUE! 
Het gaat dus over U ! 

Wij maken er onze missie van om elkeen te inspireren met meer bewustzijn in het leven te staan.

Jaarboodschap 2023

Het e-boek 'Babaji over 2023' ligt nu voor u klaar! Het geluidsbestand en de uitgeschreven jaarboodschap kan u terugvinden in een voor u verzameld e-boek met extra toevoegingen en Babaji's zegen.

Een greep van de thema's in dit boek: U oogst wat u zaait, transparantie, burgerlijke onrusten, Amerika & Frankrijk lijden, digitaal geld, digitale veiligheid, digitale eenvoud, druk van de banken, kleding wijzigingen, immuniteit verzwakt globaal, ....

  • Getagged onder:
  • BBJ

Relaties en Bewustzijn! - Circle of Connection! #change2023

There is nothing SO stable as Change!

“Stoppen met een normaal leven, dat eerder aan u voorbijraast, toont u de bevrijding tot transformatie te zijn!” - BBJ -

De nieuwe magische #change2023 start al op Zondag 1 januari 2023 en u kan gedurende de hele maand januari inspringen!

Het jaarthema brengt ons energie: Relaties en Bewustzijn! - Circle of Connection!

“Wek enthousiasme op bij een ander en u voelt in uzelf het vermogen een interessant sociaal wezen te zijn.” - BBJ -