SO News

Changemaker 2024 - vooraankondiging

Napoleon Hill & Babaji

In 2024 lanceren wij met de nieuwe #change2024 een bijzondere houding in denken en aanpakken.

We geloven dat het de hoogste tijd is om 'onze beperkingen' los te laten.

Het is alweer enkele jaren geleden dat BBJ ons verraste met het benoemen van een naam tijdens een boodschap. Iets wat hij zelden of nooit doet. Hij vroeg ons om de informatielijnen van Napoleon Hill te bestuderen. Dat deed hij met reden. Napoleon Hill, bekend van zijn boek "Think & Grow Rich", heeft veel informatie ons. Zijn input dient om de mensen "vastberadenheid" te leren.

De #change2024 met als hoofdthema ‘Think & Grow Rich’ zal uw mentor worden in 2024.

Rust versus Zelfsabotage

De relatie met onze innerlijke saboteur… !

'Uw innerlijke saboteur zorgt altijd voor veel chaos.’ aldus BBJ

En in de chaos kunnen we de kern van het probleem moeilijk terugvinden, zover is duidelijk. Om in rust te kunnen komen dienen wij vooreerst onze innerlijke saboteur aan te pakken.

Introvert of extravert?

BEN IK INTROVERT OF EXTRAVERT - BEN IK MATIG OF EXTREEM?
Het maakt niet uit wat u bent, introvert of extravert. 
Het is van belang dat u kan benutten en inzetten wie u bent. 

Golden Weekends … het klopt gewoon!

Vanwege het buitengewone succes en de onvergetelijke ervaringen tijdens onze Golden Weekends Summer '23, zijn we verheugd om deze reis voort te zetten in de maanden die voor ons liggen!

Wat zijn JOUW DOELEN in het leven?

Elkeen dient een doel, een missie in het leven, al weten velen niet wat dit inhoudelijk betekent. De mens kijkt steeds achterom. Teveel naar het verleden. Stop met uw energie te verspillen aan het verleden, dat komt niet meer terug! Het is een versplinteren van uw energie, vast te blijven zitten aan uw oude gewoontes. Vooruitgang is uw leven!

SO Unique

De mensen die ons via onze BIB volgen hebben we al nieuwsgierig gemaakt over onze toekomende nieuwe coachingsaanpak ‘SO UNIQUE’. 

Wat is SO UNIQUE nu eigenlijk? 

SO UNIQUE is de naam van ons nieuw coaching aanbod. Een aanbod op Babaji’s vraag om de mens, vanuit de sferen, nog intenser te kunnen begeleiden. 

Daar waar er maar ééntje van bestaat, anders, zeldzaam, bijzonder, alleen in zijn soort, enig, verwonderlijk, … SO UNIQUE! 
Het gaat dus over U ! 

Wij maken er onze missie van om elkeen te inspireren met meer bewustzijn in het leven te staan.