CHANGEMAKER — POWER-U

De kracht van structuur!

Onze changemaker-groepen zijn momenteel zeer actief en we bieden hiervoor nu online toegang aan via videomeetings en onze Basecamp.app. 

Elke changemaker heeft een ander karakter, een ander thema. Iedere maand komen wij samen om tot verdieping van een thema te komen, zowel algemeen theoretisch als met praktijkgerichte informatie. Gedurende de maand blijven wij ook met elkaar in contact via onze app. 

In de Changemaker – POWER-U leren we met de POWER-U methode snel te schakelen naar onze krachtigste zelf in elke situatie. De methode zorgt ervoor dat talenten en motieven herkend, erkend en gerespecteerd worden. 

Lanceringsdatum van de volgende groep: Zaterdag 19 september 2020, 

Prijs: 85 € per maand. 

Inhoud: Een traject gedurende 12 maanden waarbij je zelf de vrijheid hebt om te stoppen als je dit wenst.

  • K.R.A.C.H.T.I.G. Wij maken samen met jou een persoonlijke mantra met behulp van 8 kernwoorden die persoonsgebonden zijn.
  • Integratie van de POWER-U techniek om structuur in je leven te brengen. Elke groepssessie wordt er gewerkt aan 1 kernwoord (pp).
  • We herprogrammeren hiermee het onbewuste denken en ons onderbewustzijn.
  • Maandelijkse groepssessie (op zaterdag 1/2 dag of een weekavond)
  • Via de Basecamp.app hou je contact met de "SOCC - POWER-U community"
  • Vraag & antwoord via de Basecamp.app

Enkele recensie's uit onze eerste groep:

Deze training is een methodiek die door íedereen gebruikt kan worden en toch voor mij zeer persoonlijk en helemaal op maat is, dat maakt deze training heel bijzonder en intens! De methodiek wordt zo zorgvuldig en vol respect aangebracht! Ik voel me groeien in een veilige omgeving met het oog op KRACHTIG wat intern heel wat teweeg brengt! - B.v.D.

Persoonlijke diepgaande methodiek. Ik weet nu concreet waarop ik me moet richten om in mijn kracht te gaan. - M.V.D.

De POWER-U methode neemt je bij de hand en leid je door de gangen van je persoonlijkheid waarin sleutelwoorden worden onderzocht en aangereikt die de poort naar je eigen kracht openen. Stap voor stap, professioneel, in een warme vriendelijke omhulling, met aandacht voor jouw manier van zijn, die jouw kern en kracht benoemen, bloot leggen. Het geeft me een heldere kijk op mezelf en de mogelijkheid met meer kracht en overtuiging mijn potentieel te benutten. - L.R.

De POWER-U methode onderzoekt per chakra welke woorden resoneren met onze unieke eigenschappen. Zo ontstaat een code die ons boven oude patronen doet uitstralen in een krachtigere versie dan voorheen. S.vd.B.

Schrijf je nu in voor je deelname in een nieuwe groep - start: zaterdag 19 september 2020

Schrijf mij in!

Return to Blog overview