Relaties en Bewustzijn! - Circle of Connection! #change2023

There is nothing SO stable as Change!

“Stoppen met een normaal leven, dat eerder aan u voorbijraast, toont u de bevrijding tot transformatie te zijn!” - BBJ -

De nieuwe magische #change2023 start al op Zondag 1 januari 2023 en u kan gedurende de hele maand januari inspringen!

Het jaarthema brengt ons energie: Relaties en Bewustzijn! - Circle of Connection!

“Wek enthousiasme op bij een ander en u voelt in uzelf het vermogen een interessant sociaal wezen te zijn.” - BBJ -

We worden van bij het opstaan tot we in slaap vallen bevraagd, geprikkeld en afgeleid.
En dat gaat de hele dag door: Wanneer we in het verkeer zitten, in een drukke vergadering, achter ons bureau of wanneer we gezellig gaan eten met vrienden … Er zijn altijd massa’s prikkels die vechten om aandacht.

Mensen roepen in stilte: ‘Zie mij, hoor mij, voel mij!’

In deze #change2023 gaan we samen met BBJ, via allerlei ervaringen, kosmologische wetenschap en externe informatie op onderzoek uit naar tal van aandachtstechnieken en raadgevingen in deze hyperaandacht.

“Dit jaarthema leert u de energetische werking van relaties beter te begrijpen. U ontdekt de kracht van kwaliteit en bewust gedrag in al uw relaties.” - BBJ -

Relaties, dat gaat over oorzaak en gevolg, actie en reactie. 
Onmisbaar in onze huidige relaties, of het nu om partnerschap, ouderschap of vriendschap gaat, relaties dragen onze evolutie.

Betekenisvol uw zelfbewustzijn aanscherpen komt u en uw relaties ten goede!

Iedere maand ontvangt u ontzettend waardevolle informatie met tips, ervaringen en begeleidende woorden van Babaji, ook rituelen en andere opmerkelijke weetjes.

Prijs: 45€ per persoon per maand.
Inschrijven doet u gewoon door ons een klein berichtje te sturen. Inspringen kan u enkel tot eind januari.

Inschrijven #change2023

Hier alvast een greep uit de basisbegrippen voor het jaar 2023:

Partnerschap - Diepgang - Betrokkenheid - Verleiding - Vriendschap - Relatiebewustzijn - Gevolgen - Tweelingzielen - Geloof - Eerlijkheid - Acceptatie - Geven - Respect - ...

Iedere maand zal er nog dieper ingegaan worden op de essentie en kan de inhoud afwijken van het topic afhankelijk van de informatie van BBJ.

Iedere maand ontdekt u een nieuwe en andere aanpak in het belang van uw sociale verbindingen. We leren nieuwe basisbegrippen zoals: essenties, gevolgen, concentratie, geestelijk geluk, eerlijkheid, vertrouwen en overtuigingen, in oefeningen en zoveel meer…

Dit is een groepsbegeleiding via de Basecamp clouddienst die wij ook gebruiken voor de andere #changemakers en onze coachingtrajecten. Elke maand ontvangt u onder andere meerdere berichten, oefeningen, tips, kennisoverdracht, en geluid- en videoboodschappen. Uitwisseling en Q&A met ons is permanent beschikbaar!

Ontdek de kracht van betrokkenheid!

2023 Supercharge your life!

Inschrijven #change2023


Photo by Luke Porter on Unsplash.

Return to Blog overview