Er bestaan geen zonden …

"Voor God en Christus bestaan er geen zonden. Ook geen verdoemdheid. Maar de mens moet tòch zijn fouten goedmaken. Een dood is er niet, de ziel gaat verder." - Citaat uit “De Kosmologie van Jozef Rulof, deel 5”.

Een kleine paragraaf uit de 27 boeken die Jozef Rulof via mediumschap heeft geschreven.  #kosmologie

Zoals je kan lezen in ‘ons verhaal’ zijn het deze boeken die mij, als rationele persoon, volledig hebben ingelezen en ingewijd in het leven van ‘de mens’, wat een evolutie is van de ziel … over miljoenen levens, en in het leven van ‘de geest’ … die ons graag bijstaan in onze aardse levens en waar we zelf ook toebehoren na ‘het overgaan’. Ook het leven in ‘de geest’ blijkt een hele evolutie te zijn.

Ik heb de boeken oorspronkelijk gelezen om het mediumschap van mijn vrouw en tweelingziel Grace te kunnen plaatsen. Iets dat haar ‘overkomen’ is enkele jaren na wij zijn samen getreden. Nu blijf ik de boeken meermaals lezen tot volledige integratie van deze geestelijke kennis.

Enkele keren per jaar delen wij graag ons verhaal, onze evolutie, en nodigen we jullie uit om te verdiepen in de kosmologie zoals ze gebracht is door Jozef Rulof. Dat is wat we eerstkomend aanbieden in het “Integratieweekend Kosmologie”.

Een 3-daagse waar je ondergedompeld wordt in ‘geestelijke kennis en wetenschap’. Eénmaal hiervan geproefd is je leven nooit meer hetzelfde.

Integratieweekend - KOSMOLOGIE: Vrijdag 23/02 - zaterdag 24/02 - zondag 25/02

Een greep uit wat aan bod komt:

  • Alle info over ‘De Heilige drie-eenheid’: De evolutie van de ziel, de geest en de persoon! (En dus niet wat de kerk ervan gemaakt heeft.)
  • Wat en hoe zit het met onze tweelingziel? We verdiepen dit concept dat we in het eerste tweelingzielen Golden Weekend gebracht hebben.
  • Hoe werkt 'oorzaak en gevolg'? Is iedereen daaraan gebonden? Ook over de levens heen?
  • En waarom zegt de geestelijke wereld NEEN tegen crematie? NEEN tegen zelfdoding? NEEN tegen euthanasie? NEEN tegen orgaandonatie?

Schrijf je nu in en kies voor persoonlijke en geestelijke groei!


Het doel van de Golden Weekends en de integratieweekends is niet alleen 'lering' doch ook herstel en heling door de rust, de natuur en de locatie van de SO l'Orangerie in Durbuy.

Return to Blog overview