fbpx

SO Toolbox

Connected Coaching Tijdslijn

Een handig overzicht op ons aanbod waaraan je altijd kan deelnemen!

TIP: Markeer deze pagina als favoriet in je internetbrowser.

Leven in een realistisch bewustzijn

In tijden van crisis, zoals nu met de coronamaatregelen, bezinnen wij ons iedere dag in een realistisch bewustzijn en plaatsen wij dagelijks een eenvoudige tip in onze BIB waar mensen die een changemakertraject of coachingtraject volgen toegang toe hebben via onze app.

Hieronder enkele tips uit onze BIB!

  • Zet iedere ochtend al je ramen in huis tegen elkaar open, voor minstens een kwartier!
  • Begrijp het nut van handschoenen dragen! Was deze na uw bezoek aan de supermarkt.
  • Slaat de verveling al toe? Hoelang is het geleden dat je zelf de auto gewassen hebt. Doe het nu en doe het eens grondig.

JA leidt tot actie, NEEN leidt tot interactie!

JA leidt tot actie, NEEN 'zou moeten leiden tot' interactie!

Babaji: “Er is nooit een neen, de mens neemt het zich gemakkelijk door neen te accepteren."

Neen is nooit standvastig, zoals een kind geen neen kent en grenzen aftast om tot interactie te zijn, te voelen wat het vermogen in zich draagt om tot succes te zijn, tot te bekomen wat het kind wenst.

Vanuit de geestelijke beïnvloeding is zo’n kind in onbegrip tot dat wat afblokt, dat wat neen veroorzaakt, en terecht. De mens blokkeert zichzelf en laat rusten wat vraagt naar interactie. Dit is een belangrijk gegeven daar neen nooit neen is! …

7 tips voor een eenvoudiger leven

Maken we het leven soms niet te gecompliceerd, te zwaar!?

Dat het leven voor de meeste mensen niet altijd ‘rozengeur en maneschijn’ is, kan iedereen beamen. ‘Elk huisje heeft zijn kruisje’ is een gezegde dat niet zomaar is verzonnen. 

Wij leven voortdurend in ‘oorzaak en gevolg’ en het vraagt alertheid en een mate van bewustzijn om voor uzelf een beter, eenvoudiger, liefdevoller, vreugdevoller leven te creëren.

Grace Cools en Jozef Dresselaers, oprichters en bedenkers van SO Connected Coaching en SO - the best of both worlds, geven hun tips voor een eenvoudiger leven.

“Wij leren alleen wat we leven en we zeggen alleen wat wij geleerd en ervaren hebben. De pijlers hierbij zijn: Acceptatie, Creatie, Liefde, Bewustzijn.”