SO Shop

CHANGEMAKER — RULOF

U bevindt zich hier:Webshop»Coaching»CHANGEMAKER — RULOF

Leer over de evolutie van mens, geest en ziel in de groepscoaching "Changemaker – RULOF".

Changemaker – RULOF is één van onze Changemaker trajecten waar wij de nodige uitdagingen en ondersteuning bieden waarbij jij in de gelegenheid bent om aan jezelf te werken en op 1 specifiek terrein te ontwikkelen.
 Elke changemaker heeft een ander karakter, een ander thema. Iedere maand komen wij samen om tot verdieping van een thema te komen, zowel algemeen theoretisch als met praktijkgerichte informatie. Gedurende de maand blijven wij ook met elkaar in contact via onze app. AANPAKKEN, daar zetten wij dit jaar op in!


Changemaker – RULOF

De kracht van de evolutie!

In de Changemaker – RULOF spreken we over ‘dat wat er meer is’.

Vanwaar halen wij onze kennis en ervaringen? Dat kan je lezen in het artikel ‘About Us’ op onze website. Als je ons nog niet kent is het een aanrader om eerst te lezen!

2021 > Speciale aanbieding!

Omdat na 2020 ook 2021 nog een moeilijk jaar lijkt te zijn bieden we deze Changemaker – RULOF nu aan met een dubbel voordeel voor jullie: In plaats van 1 sessie per maand geven we nu 2 sessies per maand voor dezelfde prijs!

Om het hele verhaal te brengen hebben we 8 sessies nodig. Normaal doen we dit in 8 maanden, met 1 ‘live’ sessie per maand en tussendoor heeft iedereen de mogelijkheid voor ‘vraag en antwoord’ via onze Basecamp.app waar je gedurende elke changemaker permanente toegang tot hebt.

AANBIEDING 2021We geven de 8 sessies in 4 maanden en dit zowel ‘live’ als het toegelaten is en via ‘webinar’ voor diegenen die het thuis ‘live’ wensen te volgen of op een moment naar keuze wensen te (her)bekijken. 
Dus je krijgt de volledige Changemaker - RULOF in de helft van de tijd voor dezelfde prijs per maand. Dus een voordeel van 50% én je kan ook ‘op veilige afstand’ deelnemen!

En waarover hebben we het dan?

  1. Het bewustzijn buiten ons lichaam. Is dit er echt? Laat ons kijken naar ervaringen! Wat zijn eventuele gevolgen als het er is?
  2. Het bewustzijn over meerdere levens. Is het éénmalig? Is het ‘willekeurig’? Is er misschien een evolutie?
  3. De evolutie van het leven - deel 1. De evolutie van het stoffelijk leven.
  4. De evolutie van het leven - deel 2. De evolutie van het gevoelsleven.
  5. De evolutie van het leven - deel 3. De evolutie van het bewustzijn.
  6. De evolutie van het leven - deel 4. Het leven op aarde zoals het nu is.
  7. De evolutie van het leven - deel 5. Het leven ’in de geest’.
  8. ‘Wat er meer is …’ gekoppeld aan actuele thema’s zoals geboorte, sterfte, crematie, zelfdoding, pandemie en vroegtijdig overgaan, enz …

Praktisch!

De volledige periode bestrijkt 4 maanden: MEI > AUGUSTUS. Je geniet van 2 sessies per maand, live of webinar, met de thema’s zoals hierboven weergegeven. Via onze Basecamp.app hou je 24/7 contact met onze "Changemaker - RULOF community” en is er de mogelijkheid tot ‘vraag & antwoord’. Je kan de opname van de sessies ook later her(bekijken).

Prijs: 85 € per maand en je hebt aan het einde van elke maand de vrijheid om te stoppen indien je dit wenst.

#changemaker-rulof een aanpak naar meer zingeving in je leven!

€85.00