fbpx

SO Shop

CHANGEMAKER — POWER-U

U bevindt zich hier:Webshop»Coaching»CHANGEMAKER — POWER-U

Kom in je kracht, in je échte kern, in de groepscoaching "Changemaker – POWER-U".

Changemaker – POWER-U is één van onze Changemaker trajecten waar wij de nodige uitdagingen en ondersteuning bieden waarbij jij in de gelegenheid bent om aan jezelf te werken en op 1 specifiek terrein te ontwikkelen.
 Elke changemaker heeft een ander karakter, een ander thema. Iedere maand komen wij samen om tot verdieping van een thema te komen, zowel algemeen theoretisch als met praktijkgerichte informatie. Gedurende de maand blijven wij ook met elkaar in contact via onze app. AANPAKKEN, daar zetten wij dit jaar op in!


Changemaker – POWER-U

De kracht van structuur!

Wij leren personen met de POWER-U methode snel te schakelen naar hun krachtigste zelf, hun eigen Kern, in elke situatie.

Blokkerende situaties, oude patronen, conflicten, het beperken van de creatieve mind, angsten, ongrijpbaar sociaal contact, ... we zien het allemaal voorbij komen.

In werk - en leefomgeving laten mensen zich te vaak afremmen, triggeren, tegenhouden, onzeker maken, … Doordat ze zichzelf vergelijken met anderen vermijden ze vaak hun eigen verantwoordelijkheid.

De POWER-U methode zorgt ervoor dat jouw talenten en motieven herkend, erkend en gerespecteerd worden.

Inhoud: Een traject gedurende 12 maanden waarbij je zelf de vrijheid hebt om te stoppen als je dit wenst.

  • K.R.A.C.H.T.I.G. - Wij maken samen met jou een persoonlijke mantra met behulp van 8 kernwoorden die persoonsgebonden zijn.

  • Integratie van de POWER-U techniek om structuur in je leven te brengen. Elke groepssessie wordt er gewerkt aan 1 kernwoord (pp).

  • We herprogrammeren hiermee het onbewuste denken en ons onderbewustzijn.

  • Maandelijkse groepssessie (op zaterdag 1/2 dag of een weekavond)

  • Via de Basecamp.app hou je contact met de "SOCC - POWER-U community"

  • Vraag & antwoord via de Basecamp.app

Prijs: 85 € per maand en je hebt de vrijheid om te stoppen wanneer je dit wenst.

Afbeelding galerij

€85.00