Aanbod

BIB

Wens jij ook meer bezieling, geloof en wonderen te ontvangen? Sluit je gratis aan bij onze SO Connected Coaching Community. Je geniet dan van toegang tot onze BIB waarin je kan chatten, aankondigingen lezen en talloze teksten en video’s bekijken.

Meer info

Consult

Wens je een persoonlijke channeling, analyse of boodschap? Wens je individueel met Babaji te spreken en al de vragen stellen waarop je antwoord of duiding wenst in je leven? Een individueel consult is mogelijk via Zoom of ter plaatse @SO l’Orangerie te Durbuy.

CONSULT

Coaching

Ben jij klaar om je leven bewust in handen te nemen? Wij bieden je een coachingstraject aan waarin wij jou begeleiden. Daar waar er maar ééntje van bestaat, anders, zeldzaam, bijzonder, alleen in zijn soort, enig, verwonderlijk, … Het gaat over U ! 

SO Unique

Golden Days

In 2024 gaan we enkele zondagen een gezellig samenzijn organiseren.

Het is toekomend zo belangrijk om af en toe met gelijkgestemden enkele uren samen door te brengen. Echt contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten. We organiseren natuurwandelingen, Single Days, BBQ’s, …

> ACTIVITEITEN

Golden Weekends

Ergens in onszelf hebben we een kracht die elke droom en ieder verlangen kan waarmaken. Het gaat erom dat we die kracht ontdekken en leren gebruiken.

Tijdens onze Golden Weekends staat er telkens één thema centraal en werk jij aan jouw persoonlijke groei in een kleine groep.

> ACTIVITEITEN

Premium Weekends

3-daagse individuele begeleiding en coaching @Durbuy. 

Begeleiding hoort bij het leven want vanaf de voet van de berg lijkt de top altijd onbereikbaar. Wij helpen u springen. We onderzoeken het essentiële dat u nodig hebt in uw persoonlijke ontwikkeling en tillen u naar een next level. 

Meer info
Ervaringen, getuigenissen van dankbaarheid en hartverwarmende herinneringen die wij graag met u delen!
Deel deze pagina met