Het leven is er om te leven, om te ervaren, vooral dat waar je blij van wordt.

Mijn naam is Kristiane V. en vanuit eigen ervaringen en bewustwordingsprocessen, kan ik eenieder die ervoor kiest om bewust te leven en bewust te sterven aanraden om je te laten begeleiden daar waar nodig is.

Het gaat over zelfliefde, acceptatie dat je bent zoals je bent. Over vertrouwen, toelaten en loslaten.

Het leven is er om te leven, om te ervaren, vooral dat waar je blij van wordt.

Je ziel wil zo graag dat je herinnert…

Toelaten om je je te herinneren wie je bent, waarom je op aarde bent geboren en waarom je overgaat.

De cursussen en healingen brachten mij daarbij verruiming en inzicht.

Met heel veel liefde bieden Grace, Jozef en Babaji mij hun warme omhulling tijdens mijn eigen processen en leerde ik gebruik maken van vele tools om een ruimte te laten ontstaan waarin alles kan en mag gebeuren.

Met heel veel dank,
Liefs,
Kristiane

Photo by rawpixel on Unsplash