Wat zijn JOUW DOELEN in het leven?

Elkeen dient een doel, een missie in het leven, al weten velen niet wat dit inhoudelijk betekent. De mens kijkt steeds achterom. Teveel naar het verleden. Stop met uw energie te verspillen aan het verleden, dat komt niet meer terug! Het is een versplinteren van uw energie, vast te blijven zitten aan uw oude gewoontes. Vooruitgang is uw leven!

Onze verbinding met een doel is volgens BBJ het allerbelangrijkste gegeven in persoonlijke vooruitgang en evolutie.

“Elkeen dient een doel, een missie in het leven, al weten velen niet wat dit inhoudelijk betekent.

De mens kijkt steeds achterom. Teveel naar het verleden. Stop met uw energie te verspillen aan het verleden, dat komt niet meer terug! Het is een versplinteren van uw energie, vast te blijven zitten aan uw oude gewoontes.

Vooruitgang is uw leven!
Stop met achterom te kijken!

Het moment, voor de mens het NU, vraagt uw aandacht. Dat wat het NU toont gekoppeld aan een DOEL is de enige verbinding dewelke voor de mens van belang is.” – BBJ –

Dit stukje tekst komt uit onze #change2023 over “Relaties en Bewustzijn” (#link). In de maand Juni was het thema “Relaties & Verbinding” en daar stelde Babaji:

“Het geheim van een verbinding, een relatie, is ‘HET DOEL!”

Om eens over na te denken gekoppeld aan relaties en verbindingen die je hebt:

  • Wat is HET DOEL van je verbinding(en).
  • Heeft het een doel?
  • Ken je het doel?
  • Dient het nog je doel?

Ideaal om tijdens een van onze Golden Weekends eens te overdenken in de rust en natuur van onze SO l’Orangerie of in de ThaLa kamer, onze nieuwe kamer voor de murti’s.