SO l’ORANGERIE

In de streek van Durbuy, in het hart van een vredig, landelijk gehucht aan de oevers van de Ourthe, vindt u een prachtig verblijf dat met smaak en passie werd gerestaureerd, de l’Orangerie.

Gelegen op de overblijfselen van een ommuurde moestuin, het vroegere domein van het naburige kasteel, heeft deze oude orangerie alles om u te bekoren: een betoverende omgeving zonder enige overlast, een prachtig omliggend landschap voor lange wandelingen, een harmonieus gebouw waar zorg en comfort aan elk detail werd besteed, een elegant en stille sobere tuin, kortom een plaats waar u tot rust kan komen. 

CREATE AN EVERLASTING AWARENESS

De nostalgie van de vroegere huiskamergroepjes, daar waar het allemaal mee begon voor ons, de intieme sfeer en de directe uitwisseling in een veilige omgeving brengen wij hiermee terug in onze l’Orangerie te Petite Enneille in Durbuy.

Naast een grote leefruimte die we graag delen met jullie hebben we ook 3 slaapkamers met ensuite badkamer. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed.

Er is ook de ThaLa, een ruimte in een apart gebouw waar wij onze bronnen aanspreken en met jullie delen, in combinatie met veel rust en natuur die de omgeving ons schenkt.


BIJ ONS OVERNACHTEN KAN ALTIJD!

Stap binnen in een wereld van warmte en gezelligheid, waar vertrouwde gezichten samenkomen en waar u origineel kan overnachten in een uitzonderlijk privé guesthouse, l’Orangerie.

Ontdek een oase van rust en ontspanning, waar wandelen, rusten en genieten centraal staan.

Onze deuren staan wijd open voor degenen die op zoek zijn naar meer dan alleen een plek om te slapen – wij bieden een toevluchtsoord voor de ziel.

Voel u van harte welkom voor een onvergetelijk verblijf in Durbuy, waar elk moment doordrenkt is van warmte en gastvrijheid.

Ontsnap aan de alledaagse drukte en omarm een unieke overnachtingservaring in het hart van Durbuy.

Gelieve voor meer informatie en data even contact met ons op te nemen.

Bent u op zoek naar uw volgende verblijf in de Ardennen? 

Ons guesthouse L’Orangerie is voor iedereen toegankelijk. 
Een verborgen parel waar rust en natuur elkaar omarmen.

Of u nu zoekt naar een oase van stilte voor bezinning, een ontsnapping uit de alledaagse drukte of wenst te genieten van pure ontspanning, wij heten u van harte welkom.  We ontvangen u graag in de serene sfeer die ons huis kenmerkt.

Gelieve voor meer informatie, data en prijzen contact met ons op te nemen.

Deel deze pagina met