Blog

Koudwatertherapie

Tijdens onze Golden Weekends en onze Premium Weekends heb je de mogelijkheid -naar eigen wens- om 's ochtends een begeleiding te krijgen in koudwatertherapie.Wat zijn de voordelen van een ijsbad en waarom zou u een ijsbad moeten nemen?
Lees verderKoudwatertherapie

Een Indiaanse Parabel

Bezieling creëert wonderen! GELOOF!Volgens een oude Indiaanse parabel was er op een dag een grote brand in het bos. Alle dieren vluchtten in doodsangst alle kanten op, want het was een hele hevige brand. Plotseling zag de jaguar een kolibrie langsvliegen, maar dan in de tegenovergestelde richting. De kolibrie vloog naar het vuur toe!
Lees verderEen Indiaanse Parabel

Doe eens zot

Wek wat positiviteit op in je leven met onderstaand experiment."Genieten is een gevolg van de beleving die u eraan koppelt" - BBJ -Een belangrijk gegeven! Laten we vooral genieten in de chaos dewelke de wereld momenteel kent. Soms mag het er ook eens wat speelser aan toe gaan. Daarom biedt BBJ ons een spel aan.
Lees verderDoe eens zot

Babaji over 2024

De boodschappen in ons nieuwste e-boek gaan over het jaar 2024 en ook de daarop volgende jaren. Dompel u onder in de jaarlijkse boodschap, lees hoe belangrijk uw krachtige persoonlijkheid en enkele voorbereidingen vooreerst uw aandacht vragen. Er komt nog meer chaos in de wereld!
Lees verderBabaji over 2024

We wish you …

Lieve mensen, wij wensen u in de komende vier kwartalen kracht en een goede gezondheid. Wij wensen u veel liefdevolle communicatiestromen, alsook een portie geluk.Onder het motto ‘Word wie u bent’ staan wij voor u klaar. Wij hopen u in het komende kalenderjaar te ontvangen, bij ons thuis, in Durbuy.
Lees verderWe wish you …

Kerstfeest met een diepere betekenis?

Stel dat er leven is na de dood, hoe zou het kerstfeest daar dan gevierd worden? Tafelen met familie en vrienden zoals hier op aarde, of stilletjes wachten tot deze periode van het jaar weer voorbij is, of de diepere betekenis van kerstmis zoeken en het leven van Christus volgen om te leren

Een thema dat je intuitie en je logica uitdaagt? Lees dan deze in trance uitgesproken lezing 'Kerstfeest in de Hemelen' uit het jaar 1945.

Lees verderKerstfeest met een diepere betekenis?

Changemaker 2024

Napoleon Hill & Babaji

In 2024 lanceren wij met de nieuwe #change2024 een bijzondere houding in denken en aanpakken.

We geloven dat het de hoogste tijd is om 'onze beperkingen' los te laten.

Het is alweer enkele jaren geleden dat BBJ ons verraste met het benoemen van een naam tijdens een boodschap. Iets wat hij zelden of nooit doet …

Lees verderChangemaker 2024

Rust versus Zelfsabotage

De relatie met onze innerlijke saboteur… !

'Uw innerlijke saboteur zorgt altijd voor veel chaos.’ aldus BBJ

En in de chaos kunnen we de kern van het probleem moeilijk terugvinden, zover is duidelijk. Om in rust te kunnen komen dienen wij vooreerst onze innerlijke saboteur aan te pakken.

Lees verderRust versus Zelfsabotage

Introvert of extravert?

BEN IK INTROVERT OF EXTRAVERT - BEN IK MATIG OF EXTREEM?
Het maakt niet uit wat u bent, introvert of extravert. Het is van belang dat u kan benutten en inzetten wie u bent. Dit gaat vooral over de energie, de houding die je aanneemt, benut en uitstraalt. Het is belangrijk om beide houdingen te onderzoeken.

Lees verderIntrovert of extravert?

Wat zijn JOUW DOELEN in het leven?

Elkeen dient een doel, een missie in het leven, al weten velen niet wat dit inhoudelijk betekent. De mens kijkt steeds achterom. Teveel naar het verleden. Stop met uw energie te verspillen aan het verleden, dat komt niet meer terug! Het is een versplinteren van uw energie, vast te blijven zitten aan uw oude gewoontes. Vooruitgang is uw leven!

Lees verderWat zijn JOUW DOELEN in het leven?

Opening SO l’Orangerie Durbuy

Warm welkom - Opening SO l'Orangerie Durbuy

Het plezier van het samenkomen borrelt nu al een tijdje diep in onze aderen. Hoogtijd dus om deze zomer 'face to face' kennis te maken met elkaar en u allen te verwelkomen in onze SO l'Orangerie op de kruising van de Ardennen, de Condroz en de Famenne.

In rust en ontmoeting, in natuur en gezelligheid, ontvangen wij u graag op één van onze welkomstdagen op zondag 16 juli 2023 en zondag 13 augustus 2023.

Lees verderOpening SO l’Orangerie Durbuy

SO Unique

De mensen die ons via onze BIB volgen hebben we al nieuwsgierig gemaakt over onze toekomende nieuwe coachingsaanpak ‘SO UNIQUE’. 

Wat is SO UNIQUE nu eigenlijk? 

SO UNIQUE is de naam van ons nieuw coaching aanbod. Een aanbod op Babaji’s vraag om de mens, vanuit de sferen, nog intenser te kunnen begeleiden. 

Daar waar er maar ééntje van bestaat, anders, zeldzaam, bijzonder, alleen in zijn soort, enig, verwonderlijk, … SO UNIQUE! 
Het gaat dus over U ! 

Wij maken er onze missie van om elkeen te inspireren met meer bewustzijn in het leven te staan.

Lees verderSO Unique