Blog

Premium Weekends

Een Premium Weekend kan je naast onze favoriete Golden Weekends zien als een zorgvuldig samengestelde reis naar zelfontdekking en groei.  Een ervaring voor diegenen die op zoek zijn naar individuele begeleiding en privé coaching. Een Premium Weekend is op maat gemaakt, als een met de hand vervaardigd kostuum dat naadloos aansluit op jouw unieke behoeften.
Lees verderPremium Weekends

Think YES First!

(Wat dit brood met de tekst te maken heeft ... lees je onderaan deze tekst. PS: Het lang brood is van Grace 😀)We gebruiken 'Nee' te veel als een beschermingsmechanisme, vooral als we angst hebben voor de mogelijke gevolgen van een 'Ja'.De angst voor afwijzing, mislukking of verlies zit diep in ons geheugen en zijn meestal voortkomend vanuit ervaringen uit een ver verleden.
Lees verderThink YES First!

AHIMSA

AHIMSA is als een erecode voor een positief leven. Ahimsa staat voor 'geen geweld' of 'niet schaden'.Hoe positief sta jij in het leven? Het is een intrigerende vraag, ééntje die we onszelf af en toe echt moeten stellen.
Lees verderAHIMSA

Koudwatertherapie

Tijdens onze Golden Weekends en onze Premium Weekends heb je de mogelijkheid om -naar eigen wens- 's ochtends een begeleiding te krijgen in koudwatertherapie.Wat zijn de voordelen van een ijsbad en waarom zou u een ijsbad moeten nemen?
Lees verderKoudwatertherapie

Een Indiaanse Parabel

Bezieling creëert wonderen! GELOOF!Volgens een oude Indiaanse parabel was er op een dag een grote brand in het bos. Alle dieren vluchtten in doodsangst alle kanten op, want het was een hele hevige brand. Plotseling zag de jaguar een kolibrie langsvliegen, maar dan in de tegenovergestelde richting. De kolibrie vloog naar het vuur toe!
Lees verderEen Indiaanse Parabel

Doe eens zot

Wek wat positiviteit op in je leven met onderstaand experiment."Genieten is een gevolg van de beleving die u eraan koppelt" - BBJ -Een belangrijk gegeven! Laten we vooral genieten in de chaos dewelke de wereld momenteel kent. Soms mag het er ook eens wat speelser aan toe gaan. Daarom biedt BBJ ons een spel aan.
Lees verderDoe eens zot

Babaji over 2024

De boodschappen in ons nieuwste e-boek gaan over het jaar 2024 en ook de daarop volgende jaren. Dompel u onder in de jaarlijkse boodschap, lees hoe belangrijk uw krachtige persoonlijkheid en enkele voorbereidingen vooreerst uw aandacht vragen. Er komt nog meer chaos in de wereld!
Lees verderBabaji over 2024

We wish you …

Lieve mensen, wij wensen u in de komende vier kwartalen kracht en een goede gezondheid. Wij wensen u veel liefdevolle communicatiestromen, alsook een portie geluk.Onder het motto ‘Word wie u bent’ staan wij voor u klaar. Wij hopen u in het komende kalenderjaar te ontvangen, bij ons thuis, in Durbuy.
Lees verderWe wish you …

Kerstfeest met een diepere betekenis?

Stel dat er leven is na de dood, hoe zou het kerstfeest daar dan gevierd worden? Tafelen met familie en vrienden zoals hier op aarde, of stilletjes wachten tot deze periode van het jaar weer voorbij is, of de diepere betekenis van kerstmis zoeken en het leven van Christus volgen om te leren

Een thema dat je intuitie en je logica uitdaagt? Lees dan deze in trance uitgesproken lezing 'Kerstfeest in de Hemelen' uit het jaar 1945.

Lees verderKerstfeest met een diepere betekenis?

Changemaker 2024

Napoleon Hill & Babaji

In 2024 lanceren wij met de nieuwe #change2024 een bijzondere houding in denken en aanpakken.

We geloven dat het de hoogste tijd is om 'onze beperkingen' los te laten.

Het is alweer enkele jaren geleden dat BBJ ons verraste met het benoemen van een naam tijdens een boodschap. Iets wat hij zelden of nooit doet …

Lees verderChangemaker 2024

Rust versus Zelfsabotage

De relatie met onze innerlijke saboteur… !

'Uw innerlijke saboteur zorgt altijd voor veel chaos.’ aldus BBJ

En in de chaos kunnen we de kern van het probleem moeilijk terugvinden, zover is duidelijk. Om in rust te kunnen komen dienen wij vooreerst onze innerlijke saboteur aan te pakken.

Lees verderRust versus Zelfsabotage

Introvert of extravert?

BEN IK INTROVERT OF EXTRAVERT - BEN IK MATIG OF EXTREEM?
Het maakt niet uit wat u bent, introvert of extravert. Het is van belang dat u kan benutten en inzetten wie u bent. Dit gaat vooral over de energie, de houding die je aanneemt, benut en uitstraalt. Het is belangrijk om beide houdingen te onderzoeken.

Lees verderIntrovert of extravert?