2012 – Waar ging dit over?

2012 – Waar ging dit over? 

Het einde van een veel besproken kosmische cyclus of een begin van een nieuwe cyclus? Een onwezenlijke fatale gebeurtenis, het einde van de wereld?

Neen…

Dit gaat over Liefde!

Het tijdloos Zijn, Liefde Zijn!

De aarde laat meer en meer toe in zijn fysieke wereld elke vibratie van liefde te integreren in de mens en zijn omgeving.

Het liefdesveld activeert zich naar een nieuwe wereld van beleven. Frequenties openen kanalen dewelke de éénheid dragen, liefde bezitten en dit tot de mens, tot de zwaartekracht stuwt.

Deze stuwingen, vibraties, duwen de mens tot een ongevraagd trillingsniveau.

De mens tracht zich steeds aan te passen, te verbeteren en ontdekt nu stapsgewijs dat Liefde, de enige sleutel tot deze adaptatie, dit mogelijk maakt.

De mens neemt deel het bewustzijn te ontwikkelen, de codes te ontdekken en aan te sluiten op een liefdesveld.

Dit universele liefdesveld is.

Nu ontdekt de mens dat enkel bewustzijn de enige connectie met liefde is.

Bewustzijn = Liefde!

De tijd is gekomen om ‘liefde te geven – liefde te ontvangen.’

Wat bewaart u aan liefde in uw hart, bent u bereid dit in uw handelen en in uw spreken tot vibreren te uiten, bent u reeds bekwaam?

Dit handelen is zoals u dit beschikt in dienstbaar zijn, dit kan u beschouwen als leven.

Een nieuw koninkrijk ontstaat waarin u op vleugelen van frequenties tot uw laatste adem liefde in uw handelen plaatst. Tracht aan uw medemensen uw liefdesbegrippen over te brengen.

Deze Goddelijke hoedanigheid laat u toe steeds nieuwe scheppingen te voorzien en uw evolueren tot dat wat u begrijpt aan eeuwigheid te koppelen.

De mensheid dienen is uw eerste plicht, waarheid, liefde en eenvoud worden uw sleutelwoorden in deze nieuwe toekomst.

Uw angsten leiden u weg van uw pad, van uw overleven, dat wat ingewikkeld en complex is, misleidt u aan de eenvoud en de oplossing, dat wat u plaatst als vernietigend ontkracht uzelf en uw omgeving.

Genees uzelf, herstel dat wat u herkent momenteel, dat wat tot wijziging in uw voordeel uw liefdesintenties ondersteunt.

Het vermogen bekomt u doorheen deze trillingen een onwankelbaar vertrouwen en een standvastige geest te hebben. Verlies uw geloof in liefde niet!

Uw enige bescherming is uw verbinding met Liefde.

(BBJ – 2012)

Photo by Jake Thacker on Unsplash