Changemaker – getuigenissen

Een grote dank u aan alle mensen die samen met ons de woorden en getuigenissen van Babaji beluisteren, bespreken en integreren.

Hieronder leest u enkele recensies en ervaringen van onze Changemaker sessies in 2021.

Liefdevolle groet en veel succes, Jozef & Grace


Dank aan jullie als homogene entiteit in de betekenis van lichtbaken, en aan BBJ waarbij ik altijd weer die oneindige geborgenheid voel, een positieve impuls, en de krachtige vibraties en boodschappen met bovenmenselijke wijsheden ?, Mooi jaareinde en een succesvol 2022.
S.L.


Hoe heb jij, in het algemeen, onze #change2021 ervaren?
Supergoed, on line voor mij uit NL zeer goed te volgen via de Basecamp.app. Ideaal met alle mapjes, opgedeeld in maanden, gekoppeld aan thema’s. Het is eenvoudig in gebruik en alles is zeer gemakkelijk terug te vinden. Maandelijks een thema met een ruim aanbod aan methodieken, tips en tricks.

Wat was jouw mooiste beleving van deze voorbije #change2021?
De 21 aftel-challenges, dat is als een adventskalender elke dag een vakje/kadootje openmaken en soms twee vakjes tegelijk openmaken ?, de rituelen, Transparantie & Geestelijk geluk, Detox en Voeding, Esthetiek & Aantrekkelijkheid, de Rama Moksa. Ik kan echt niet kiezen.
D.S.


Het hele traject, met de 21 dagen challenge op het einde, hebben me in mijn kracht gezet en zoveel vertrouwen gegeven in mijzelf en de onuitputtelijke Bron van liefde dat ik met rust en liefde het nieuwe jaar tegemoet treedt en nieuwsgierig kan zijn naar wat het komende jaar weer zal brengen. Ik kijk uit naar de volgende #change2022!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik met iedereen die de change volgde de kracht heb mogen ervaren van deze verbinding. In het bijzonder ben ik Babaji, Grace en Jozef dankbaar, die deze verbinding tot stand hebben gebracht en begeleid. Vanuit liefde en wijsheid, mij helpen groeien op deze aarde. Mij helpen mijn kracht te ontwikkelen en in de verbinding met anderen te mogen tonen. Ik voel de liefde in mij stromen voor mezelf en mijn naasten en hopelijk mag ik dit met de hulp van Babaji ook weer in het komende jaar vol nieuwe uitdagingen ervaren.
I.J.


Na een korte periode van afstand vonden wij midden in het jaar opnieuw de weg naar SO Connected Coaching. Alles is daarna in een stroomversnelling gekomen. Na 20 jaar heb ik gebroken met mijn job, een andere woonplek gezocht en gevonden een nieuw huis en nieuwe thuis. Alles in minder dan 2 maanden tijd!

Vooral de maandelijkse channeling vinden wij een bijzonder geschenk. Vaak een ware verassing, maar heel concreet bruikbaar.

In eerste instantie had ik nog niet door dat er naast een channeling ook een heel ander parcour gaande is, namelijk de #changemakers. Ik heb mij dan ook helemaal op het einde hiervoor geëngageerd.
Vooral het dagelijks ruimte maken voor een meditatiemoment (21 dagen lang) ervaarde ik als zeer waardevol.
L.J.


Het was heel bijzonder om dit in een groep te doen, terwijl ieder zijn of haar eigen tempo kon behouden, zelf de eigen keuzes kon maken. Een prachtige formule.

Wat mij het meest bij zal blijven is de groei van mijn zelfvertrouwen, bewustzijn en zelfbewustzijn waarmee ik me veel gemakkelijker staande kan houden in deze hectische tijd.

Eigenlijk kan ik niet echt omschrijven wat ik voel, omdat het zo diep zit.
Dankbaarheid en Liefde zijn de woorden die het dichtst bij dit gevoel komen.
K.VD.


All the time Life (manifested life) is changing, but with #change2021 the change is deeper, safer, more conected with ourselves and our surroundings. Together with everyone (each in their own way) and together with Baba ??.. And yes, #change2021 has changed “me”, it has brought me back to my own inner strength.
M.BM.


Een stapje verder in mijn evolutie gegaan met inzichten, meer focus en terug meer energie! De batterijen zijn opgeladen en de harde schijf heb ik verwisseld in mijn brein. Ik voel dat ik er nu meer aan toe ben en heb ik veel zin in de nieuwe #change!
SO .. Let’s GO!
M.G.