De begeleiding gaf me mijn eigenwaarde, respect en liefde terug.

Ik kwam via mijn vriendin Bieke bij Grace terecht. Op dat moment zat ik in een slecht huwelijk. Ik leed aan een postnatale depressie, was ziek thuis van mijn werk, en met een dochter die veel begeleiding nodig had en nog steeds heeft.

Door de begeleiding van Grace ben ik heel langzaam gaan leren hoe ik mijn leven weer op de rails kon krijgen…

Ik ben uiteindelijk een scheiding aangegaan, heb mijn baan opgezegd, mijn huis met schuld verkocht en samen met mijn 3 jonge kinderen ben ik verhuisd.

De consulten met de ondersteuning van BBJ, gaven mijn eigenwaarde, respect en liefde terug.
In de familieopstellingen heb ik kunnen loskomen van mijn ex-man en heb ik negatieve patronen kunnen doorbreken.
De rebirthing sessies hebben me geholpen in het loslaten van zeer veel emoties.
De kosmologie heeft mijn bewustzijn heel erg verruimd. Ik heb nu zelf kunnen kiezen om te leven vanuit mijn hart. Daarbij leerde ik mezelf kennen: Wie ben ik? Waarom zijn we hier op aarde? En wat is nu oorzaak en gevolg?

Nu voel ik me zeer rijk en gelukkig met al mijn ervaringen en kennis!
Goed gewapend kan ik nu een nog betere moeder zijn en goede beslissingen nemen in mijn leven.

Met een liefdevolle en warme groet,

S. (Nederland)