Dirk Janssens – Kleur in Le(u)ven

In deze moeilijke tijden brengen wij u graag wat extra kleur. Dit doen wij door u de prachtige werken van Dirk Janssens te tonen.

Dirk Janssens werkt en woont in Leuven, België. Hij verkent in zijn werk het positieve en het emotionele van het basisbegrip ‘mens-zijn’.

Zijn oeuvre is een hommage aan het leven die hij, op een haast bezeten wijze, puur instinctief en in een volstrekt unieke taal, op het doek katapulteert. Tegelijkertijd biedt deze kunst troost, want ze vuurt aan tot levensenthousiasme en bezieling.

De kunstenaar dwingt zichzelf om iedere frustratie, futiel tot ingrijpend, om te buigen in zuivere levenskracht.

De expressies hiervan getuigen van een ijzeren wil, een onuitputtelijke drift en een bestendig optimisme dat in de kunstenaar zelf verankerd ligt.  Op die manier stemt hij zijn publiek tot contemplatie over hun eigen geluksbeleving.

Hij verwerkt de quotes, die u ook bij SO – the best of both worlds iedere week kan terugvinden, in zijn werken.  Zo werkt hij gedurende lange tijd met één quote die in zijn werken zo nu en dan oplichten.

Wij zijn dan ook vereerd dat wij af en toe foto’s van zijn werk mogen gebruiken op onze website om ons aanbod visueel kleur en kracht te geven!

Meer info: www.dirkjanssens.eu