Dromen, doelen, danken …

Strand jij ook in uw doel? Ben je teleurgesteld? Verlies je je levenslust – je levensenergie?

Hieronder enkele fragmenten uit een ontvangen boodschap over “Dromen, doelen, bidden”.

Meditatie: Start met minstens 5′ per dag in stilte te verblijven! – Dit is de eerste stap dewelke u benut middenin een collectieve circulatie van verwarrende, chaotische frequenties. 

Dromen: U hebt ze nodig! – Zij dewelke geen dromen hebben, leven niet totaal. De dromen zijn gekoppeld aan een rijkelijke instroom, dromen zijn dan ook steeds positief. Dit dromen is enkel het uwe, dit dromen, creatie, visualisatie, techniek, structuur, vormgeving, waardebepaling, vreugde, is het uwe.

Doelen: Het is van groot belang doelen in een concrete vorm te plaatsen. – Doelen zijn in materie gericht en vinden een vorm in materie vanuit uw droomstructuur. Zij dewelke werken voor hun doel, bekomen dit uiteindelijk!

Bidden: Het juiste bidden is een dankgebed en geen smeekgebed. – Het bidden is ‘het geloof in uw doel en in uw droomstructuur’ kracht te geven, werkelijkheid te brengen, puurheid te tonen. Dromen en doelen zonder bidden werkt niet. Bidden is de afronding, bidden is de vertegenwoordiging van uw geloof, uw weten.

De volledige tekst van de ontvangen boodschap kan je hier lezen: LINK

Aansluitend weten we dat “vastberadenheid” belangrijk is om uw doelen te bereiken. Dit leren we in de Changemaker 2024! Lees er alles over via deze LINK

 

“Gedachten in combinatie met een concreet doel, doorzettingsvermogen en een vurig verlangen zijn extreem krachtig.” – N. HILL