Babaji over 2024

De boodschappen in ons nieuwste e-boek gaan over het jaar 2024 en ook de daarop volgende jaren. Dompel u onder in de jaarlijkse boodschap, lees hoe belangrijk uw krachtige persoonlijkheid en enkele voorbereidingen vooreerst uw aandacht vragen. Er komt nog meer chaos in de wereld!

In dit e-boek ontdekt u tal van gechannelde boodschappen die Grace als medium voor u heeft ontvangen, alsook enkele adviezen en oefeningen.

Thema’s in dit boek: Chaos, vermoeidheid, evolutie, verbazing, beveiligen, uw ademhaling, systemen gaan onderuit, wees in rust, de groten, het electriciteitsnet, adapteren, reizen, virus, zorg tot uzelf.

Er zijn extra hoofdstukken toegevoegd over ‘het channelen van de jaarboodschap’, een nawoord met meer details over de jaarboodschap, een boodschap over ‘verbindt u met mensen’, een verhaal over ‘beheren en beheersen’ en een een oefening ‘realiteit in leegte’.

Dit boek is een vervolg op de vorige boeken ‘Babaji over 2020’, ‘Babaji over 2021′, ‘Babaji over 2022‘ en ‘Babaji over 2023‘. Deze boeken worden ‘collectors items’ die in de toekomende jaren een verhaal weergeven van vele waarheden en onderbouwde informatie. Ook voorspellingen die aantonen dat dit moment van vrije keuze en het nemen van eigen beslissingen uiterst waardevol is.

In dit e-boek vindt u ook de link naar het opgenomen geluidsbestand van de jaarboodschap.
Het is een bijzondere ervaring om dit te beluisteren!

Een e-boek van 50 pagina’s dat je na aankoop onmiddellijk kan downloaden in PDF-formaat en in ePub-formaat.