Familieopstelling, niet alleen verhelderend maar ook helend!

Vandaag nam ik deel aan de familieopstelling bij Grace Cools, waarvoor ik mijn dank wil uitspreken. Het was niet alleen verhelderend maar ook helend, omdat er bewustzijn mocht ontstaan, waardoor er een vrijheid van keuze, door middel van inzicht, mij toe kwam. 

Ik ging dan ook voldaan, helder, tevreden, met een prettig aangenaam gevoel en sterk gegrond naar huis…

 

— Photo by Kristine Weilert on Unsplash —

Volledig bericht:

Vandaag nam ik deel aan de familieopstelling bij Grace Cools, waarvoor ik mijn dank wil uitspreken t.a.v. de zuivere begeleiding, begidsing en de deelnemende figuranten. Dank aan U allen!

Het was een zeer verhelderende ontmoeting, bijeenkomst en opstelling, die eigenlijk al begon, mogelijk door mijn hooggevoeligheid, toen ik thuis vertrok 100 km voor Leuven. Ik merkte dit aan mijn emotionele leefwereld die volop in beweging raakte… Tijdens de opstelling was ik toch zeer helder en mocht ik patronen met diepgewortelde blokkades bekijken, ervaren, maar vooral ook aanraken (op afstand). Het was niet alleen verhelderend maar ook helend, omdat er bewustzijn mocht ontstaan, waardoor er een vrijheid van keuze, door middel van inzicht, mij toe kwam. Wellicht energetisch ondersteunt voor de toekomst, en hierbij heelt de tijd de wonden!

Ik ging dan ook voldaan, helder, tevreden, met een prettig aangenaam gevoel en sterk gegrond naar huis.

Prachtig, in liefde gegeven en gedeeld!

Familieopstelling 15.01.2015 – Martijn K.