Het belang van voorzorg en informatie

Onze voorbereiding op uitdagende tijden delen wij graag met u.

Het aanpakken van de dreigingen waarmee de wereld geconfronteerd wordt vereist een veelzijdige en gecoördineerde aanpak. We bereiden ons voor op uitdagendere tijden en delen dit in de SO Connected Coaching Community.

Babaji begint stilaan, in alle bescheidenheid, met het delen van cruciale informatie over de juiste houding die we dienen aan te nemen en de zaken die we beter voorzien. Deze informatie helpt ons om te navigeren door toekomende onzekerheden, én om onze vrijheid en veiligheid te waarborgen.

U kan reeds zijn boodschappen daarover lezen in de boeken in onze webshop.

Vanaf volgend jaar (2025) zal BBJ strategieën en maatregelingen delen. #change2025

Voor nu is het van belang om samen te komen, elkaar te leren kennen, zodoende op de hoogte te zijn en goed geïnformeerd te blijven.

Waarom is voorbereiding belangrijk?

Goed voorbereid zijn op wat komt, is essentieel voor iedereen”, aldus BBJ. “In een wereld die steeds onvoorspelbaarder wordt, is het van groot belang goed geïnformeerd te zijn en u voor te bereiden op uitdagendere tijden in de toekomst. Voorbereid zijn betekent dat u in staat bent snel en effectief te reageren op veranderingen en onverwachte gebeurtenissen.”

De toekomst brengt altijd verrassingen met zich mee, zowel positief als negatief. Voorbereid zijn op de verschillende scenario’s helpt ons om veerkrachtig en flexibel te blijven. Het geeft ons de mogelijkheid om snel en effectief te reageren op veranderingen, waardoor we onze vrijheid en veiligheid kunnen handhaven, alsook onze gemoedsrust kunnen bewaren.

De Rol van de Basecamp APP
Om deze reden nodigen we u uit om nu reeds de Basecamp.app te installeren op je computer (Windows of Apple macOS), en/of op je smart phone, en/of op je tablet.

De Basecamp.app is voor ons een onmisbaar hulpmiddel in deze voorbereidingen. De app biedt u talloze voordelen die bijdragen aan een goed geïnformeerde en veilige toekomst:

 • Directe bereikbaarheid: Of u nu uw telefoon, tablet of laptop gebruikt, met de Basecamp.app bent u altijd snel bereikbaar. Dit is essentieel in tijden van nood of snelle veranderingen.
 • Altijd actuele & noodzakelijke informatie: Mis geen noodzakelijke informatie die cruciaal is voor u. De Basecamp.app zorgt ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste updates van Babaji.
 • Gebruiksvriendelijkheid & eenvoudige installatie: De Basecamp.app is eenvoudig te installeren en te gebruiken, het is ontworpen met de gebruiker in gedachten.

Hebt u de Basecamp.app nog niet geïnstalleerd?
Geen zorgen, we hebben eenvoudige en stapsgewijze aanwijzingen voor u:

 • Download de App: Klik op deze link om de Basecamp.app te installeren.
 • Installeren: Volg de instructies om de app te installeren op uw apparaten.
 • Account: Log in met uw Basecamp-account gegevens. Dit is uw e-mailadres en het wachtwoord dat u gekozen hebt bij uw eerste Basecamp gebruik. (Bent u uw wachtwoord vergeten dan kan u dat via het inlogscherm opnieuw instellen. Hebt u nog geen Basecamp-account met toegang tot onze BIB stuur ons dan een berichtje en we nodigen u uit!)
 • Settings: Stel uw persoonlijke voorkeuren in zodat u altijd de juiste meldingen ontvangt.

Hebt u hierbij hulp nodig, vraag ons dan gerust om te helpen of breng bij gelegenheid uw apparaten mee!

Voordelen

 • U bent ten alle tijden verbonden met ons en met elkaar via de BIB in onze SO Connected Coaching Community.
 • Met de Basecamp.app hopen wij u zo goed en breed mogelijk op de hoogte te houden van de komende chaos en wijzigingen in de wereld. We delen natuurlijk ook andere informatie, tips en weetjes.
 • U leert ‘beheerd’ en ‘beheerst’ met situaties en onverwachte zaken omgaan. U kan u totaal richten op het ‘voorbereid zijn’ op de toekomst.
 • U kan de Basecamp.app naar eigen wens raadplegen. U kijkt wanneer u tijd hebt, de informatie blijft bewaard.
 • Voor u is de Basecamp.app gratis. Om de informatie voor iedereen toegankelijk te maken, betalen wij de kosten van de Basecamp diensten. U hoeft u dus geen zorgen te maken over extra kosten.
 • Door deze Basecamp.app te gebruiken, verzekert u zichzelf van een stroom van betrouwbare en tijdige informatie.

Mis geen cruciale updates!
Installeer vandaag nog de Basecamp.app en vraag ons toegang tot de SO Connected Coaching Community. Zorg ervoor dat u altijd een stap vooruit bent.
Verzeker uzelf van de beste voorbereidingen op de toekomst en de verbinding met elkaar.
Laat ons u helpen de beste versie van uzelf te ontwikkelen in de meest onzekere omstandigheden.

Welkom in onze SO Connected Coaching Community.