Getuigenis: Familieopstelling

“Nieuwe inzichten waarom ik bepaalde angsten heb!”

Ontstaan uit de verbinding met elkaar ontwikkelt zich een systeem met bepaalde patronen, een netwerk van informatie wat zich vergrendelt aan een groep mensen, meestal familieleden en bloedverwanten. Dit gaat gepaard met persoonlijke blokkades, patronen gevormd door gebeurtenissen of ervaringen. Een familieopstelling of een systeemopstelling toont het patroon waarin u verwikkeld bent. U ziet wat het met u en met anderen doet waardoor de kern van alle problematiek, verlatingsangst, afwijzing en tekortkomingen zijn herstel kan vinden.

Enkele getuigenissen:

“De bekwaamheid van Grace en ook haar geduld. Ze kon van een groep ook een groep maken. Dat was mooi om mee te maken.” – M-R.S.

“Wil je meer inzicht in jezelf en waarom je bepaalde dingen doet, is een opstelling wel een erg goed middel hiervoor. Ik was er erg blij mee.”- M-R.S.

“Excellent! Durf het aan… verhelder je inzicht(en)… start met het oplossen van jouw probleem(en) dank zij een familieopstelling bij Nancy!” – M.W.

“… ik wou eigenlijk geen familieopstelling meer doen, doch in Grace had ik wel het vertrouwen! Hierdoor kwamen er nieuwe inzichten waarom ik bepaalde angsten heb!” – R.N.

Familieopstellingen kunnen op aanvraag of tijdens onze Golden Weekends gevolgd worden.