Ontdek de Kracht van Rebirthing!

Mijn reis en de ontdekking van mijn kanaal is ontstaan door Rebirthing

Mijn reis begon op een onverwachte manier toen ik een aflevering van “De Wondere Wereld” met Ingeborg op televisie zag. De aflevering over rebirthing intrigeerde me diep en bracht me in contact met de Italiaanse rebirthing-expert Alberto Paganini. Alberto, een internationaal bekende rebirthing-facilitator en yogi, heeft mij week na week begeleid, geïnspireerd en geleerd hoe ik deze krachtige ademhalingstechniek kon toepassen.

Ik leerde het mysterie van rebirthing ontdekken. In mijn latere twintiger jaren ontmoette ik het rebirthen en deze ontdekking veranderde mijn leven totaal. In één van mijn rebirthing-sessies startte het begin van mijn reis in het openen van mijn kanaal.  Althans het leek daar geboren te worden. 
Babaji kwam tevoorschijn en hij had mijn nieuwsgierigheid gewekt. Vanaf dat moment heeft hij mij niet meer losgelaten; tot op de dag van vandaag is Babaji in iedere ademhaling aanwezig. 
In elke ademhaling voel ik zijn begeleiding en inspiratie.

Ik ontdekte een diepe emotionele bevrijding en verbondenheid. 

De dagen, weken en maanden daarna heb ik geademd alsof mijn leven ervan afhing. Ik ging door diepe dalen en raakte hoge toppen. Zowat alles kwam voorbij, van ontgoocheling tot bevrijding. De emotionele bevrijding, het contact met Babaji en het gevoel van diepe verbondenheid waren ervaringen die ik nooit eerder gevoeld had. Het deed mij kiezen om meer en meer te ademen alsook om dieper in deze praktijk en de filosofie van rebirthing te duiken.

Onze toewijding aan rebirthing. Jozef en ik besloten om ons volledig te wijden aan het aanleren van deze methodiek en we volgden intensieve trainingen gedurende jaren.
BBJ hielp ons meer en meer in de verdieping te gaan. Hij die als gerespecteerde leraar zelf rebirthing aan de mensen geïntroduceerd heeft in de periode 1970-1980. 

Er ontstond een toewijding voor rebirthing en ook een natuurlijk talent voor het begeleiden van anderen in rebirthing-sessies., mede door de aanwezigheid van BBJ die zijn eigen methodiek in alle bekwaamheid via het kanaal tot op heden tot dicht tot bij de mensen brengt. 

Door het regelmatig beoefenen, gedurende lange tijd zelfs dagelijks, kon ik een diepe verbinding met mezelf en met Babaji ervaren. Ik herinner mij nog goed hoe mijn lichaam in balans was, hoe kalm ik was en vervuld met het gevoel van doelgerichtheid.

Mijn persoonlijk leven, dat toen nogal chaotisch was, werd ineens heel ordelijk gereinigd en in balans gebracht. 

Ik begreep meer en kon daardoor ook veel meer loslaten. 

Weg verkrampingen, welkom ontspanning. 

Mijn lichaam trilde in zachtheid en in een diepe kern van menselijke waarden. 

Het was uiterst geruststellend. 

Alles werd steeds duidelijker en consistenter. 

Het ontwaken van mijn intuïtie en kanalisatie. Ik kon dagelijks ervaren dat mijn intuïtieve vermogens versterkten en zich in mijn leven gingen integreren. Het voelde alsof Babaji door mij heen ademde en mijn kanaal voortdurend versterkte. Mijn eerste spontane boodschappen kwamen tijdens een rebirthing-sessie. De stem van Babaji moedigde me aan om door te gaan en de zachte trilling van zijn klanken raakten me diep. Het ontdekken van deze stem wekte mijn nieuwsgierigheid. De klanken en melodieën heb ik nooit om mij heen kunnen ervaren zoals deze intens innerlijk in mijn oren binnengleden.

Deze ervaring was vooreerst verwarrend en tegelijkertijd overweldigend, ik besloot om ze te omarmen en deze verder te onderzoeken, ze te laten rijpen. Wat in werkelijkheid ook gebeurde. Het dagelijks uitspreken van nieuwe boodschappen leken op momenten van meditatie, waardoor er meer en meer ingevingen volgden.
Dit heeft een rol gespeeld in mijn bewustzijnsverruiming. Dit bracht mij in een dieper begrip van bewustzijn en mijn rol daarin.

Het ontwikkelen van een unieke methode bood zich aan. De channel-ervaringen zorgde ervoor dat ik een unieke methode ontwikkelde. In combinatie met de ademhalingstechnieken bracht dit mij tot het begeleiden van sessies. Mijn sessies zijn transformerend voor iedereen die zich eraan overgeeft. 
Vandaag kan ik gelukkig heel wat mensen wereldwijd helpen. Schrijf ik boeken en geven wij trainingen ’Golden Weekends & Premium Weekends’ om deze kennis en ervaringen met zoveel mogelijk mensen te delen.

Ik benadruk graag de kracht van verbonden ademhalen. Ik blijf het belang van een krachtige ademhaling benadrukken als een interessant én efficiënt hulpmiddel voor uw transformatie en uw evolutie. Ademhalingssessies helpen diepe emotionele wonden te helen, versterken de intuïtie en creëren een dieper gevoel van verbondenheid met het universum. Dankzij de erfenis van Babaji kunnen we die diepere connectie en het ontwaken van intuïtie ervaren. Het heeft impact. 

Een bron van inspiratie, bewustzijnsverruiming en persoonlijke transformatie. Mijn leven en mijn werk blijven verbinden met rebirthing, een bron van inspiratie en persoonlijke transformatie.
Ik ben ervan overtuigd dat rebirthing iedereen helpt die op zoek is naar een snelle manier van een opmerkelijke persoonlijke transformatie en bewustzijnsontwikkeling.
Het brengt emotionele en fysieke heling. 
 Het laat u kennis maken met een diepere connectie.

Met Babaji’s toewijding en onze ervaringen met rebirthing gedurende de afgelopen 25 jaar, kunnen we oprecht zeggen dat dit werkt.

Ontdek de voordelen van rebirthing. Wanneer u op zoek bent naar inzichten, hoop, inspiratie, intuïtie en het verkennen van uw eigen leven overweeg dan zeker een rebirthing-sessie.
Versterk uw intuïtieve vermogens en ontdek uw pad.

Mogelijk kunnen de voordelen van rebirthing u verrassen:

  • verbeterde longfunctie
  • lagere bloeddruk
  • betere bloedcirculatie
  • pijnverlichting
  • verminderde stress en angst
  • verbeterde concentratie en focus
  • emotionele stabiliteit

Wij kunnen u verzekeren dat het u veel potentiële voordelen zal bieden. 

Verken wat er meer is dan dat wat u reeds weet en voelt. 
Rebirthing kan uw leven transformeren, net zoals het onze levens heeft getransformeerd.

Grace.


Nog niet overtuigd?  

Wetenschappelijke Onderbouwing:

Onderzoek heeft aangetoond dat ademhalingsoefeningen verschillende fysiologische veranderingen teweeg kunnen brengen die bijdragen aan een betere gezondheid.
Diepe ademhalingsoefeningen verhogen de activiteit in het parasympatische zenuwstelsel, wat leidt tot stressvermindering. (Frontiers in Human Neuroscience)
Andere studies tonen aan dat ademhalingstechnieken ,zoals pranayama, de longcapaciteit en de algehele fysieke conditie kunnen verbeteren. (Journal of Alternative and Complementary Medicine)


Ademhalingsoefeningen zijn een krachtige, natuurlijke manier om zowel fysieke als mentale gezondheid te verbeteren en kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd in uw routine.

Meer ademhalingsoefeningen gebracht door Babaji kan u terugvinden in de meditaties in onze webshop.


Referenties:

  • Frontiers in Human Neuroscience: Deep breathing and its impact on the human body
  • Journal of Alternative and Complementary Medicine: The effects of pranayama on lung capacity and well-being