Over terreur en oorlog

Mensen krijg alsmaar meer angst voor de terreur, de aanslagen, … dus ook tijdens onze KAPPA-avonden komt dit thema geregeld terug aan bod.

Vanuit een intuïtief ontvangen boodschap tijdens zo’n avond: “Dit is gekoppeld aan oorzaak en gevolg. Wanneer u niet betrokken bent, komt u niet in contact met dit geweld.”

Enerzijds een geruststellende boodschap. Als je niet begrijpt wat hiermee bedoelt wordt dan zal het volgen van een kosmologie-basis je hier heel wat inzicht in geven.

Anderzijds brengt de boodschap ook: “Wees zo weinig mogelijk betrokken in dat wat reeds gebeurd is en wees alert voor de toekomst. In tal van heerschappij, en dit is gericht naar leiderschap vanuit aardse bodem, treden conflicten op. Ook uitwisseling naar macht en onmacht, overheersend. Dit is ongezien in aarde. Bereidt u voor en bekom daarin eveneens afstand.”

“Verder is het werkelijk oorlog, op een ander gegeven, een ander niveau, waarin contacten, uitgewisseld in een netwerk over de gehele wereld de positie inneemt in elke beleving zijn positie te vergrendelen, meer en meer, waardoor tal van aanslagen zich opvolgen, sneller en sterker.

Aanschouw dit vanaf de zijlijn en weet dat de mogelijkheid gekoppeld is in contact te zijn naar oorzaak en gevolg en dat de statistische weergave van uw betrokkenheid zeer, zeer minimaal is.

In verdere aanschouwing daartoe: Herneem mijn woord in de alertheid te zijn, waakzaam te zijn, daar u dienstbaar te maken waar u de stuwing ervaart.

Begrijp dat u niet dient te interfereren in dit gebeuren. Wanneer u dit aanschouwt, is het beter en geeft geen gevolg in uw mentale overdruk naar de toekomst.

Dat wat wereldleiders uitvechten is niet tot u verbonden, kent hoogstens een collectief onevenwicht waaraan u niet verbindt.

Begrijp de wereld niet, de bewegingen niet, aanschouw enkel.

Er is vanuit de mens in de wilsbeschikking een te sterke beweging, waarin het bezit overheerst en dit kent een extreme beweging collectief naar macht en onmacht, vooral mentaal geestelijk gericht, althans dat denkt men. Oorzaak en gevolg veruiterlijkt de inhoud beter.

Bekom nu rust, uw eigen rust.
Bekom nu degelijkheid en het voordeel naar eigen werkelijkheid te zijn.” – BBJ 02-08-2016