SO Connected Community

Het is alweer na-zomer… de maanden vliegen voorbij, niet?

Onze jongste, dus de laatste in onze gezinsrij, is zonet gestart in de hoge school PXL-MAD – jawel in Limburg! Daarvoor moet je dus (4 jaar geleden) verhuizen vanuit Limburg naar Leuven (dé studentenstad ?) om dan op vervolgopleiding én op kot te gaan in Hasselt. Een mooi voorbeeld van het volgen van je passie (luister naar je intuïtie) om je keuze te maken, en daarna het toepassen van de nodige logica om te zien wat er allemaal nodig is om dit in de realiteit te plaatsen.

Tegelijkertijd is de 2de jongste afgestudeerd als vroedvrouw (in Leuven ?) én start ze deze week als ‘volwassen werkneemster’ in haar functie in een ziekenhuis in de Brusselse rand. Ook zij heeft altijd haar intuïtie gevolgd doch ook veel logica nodig gehad om de puntjes op de i te zetten. – Mooie voorbeelden dat de mensen”logica én intuïtie in evenwicht” nodig hebben om de beste resultaten te bekomen én vooruit te gaan in het Leven!

Het helpt natuurlijk als je moeder sterk intuïtief is en je vader de logica benut :-). Soms lijken dit sterke tegenpolen doch als je naar evenwicht en evolutie zoekt kan je ze laten samenwerken en ga je richting succes! Het helpt ook om hierover te praten met gelijkgestemden met véél luisterbereidheid!
En dit alles willen we jullie ook aanbieden via onze SO Connected Community!

Een plaats waar logica en intuïtie ‘digitaal’ samenkomen, waar je ons berichten kan sturen, waar je onze teksten kan lezen, waar je onze maandelijkse video’s kan bekijken, waar je gelijkstemden kan ontdekken en waar je kan voelen dat je niet alleen staat in je evolutie, in je persoonlijke groei.

Sinds we gestart zijn met onze SO Duo Connected Coaching waarin Nancy én Jozef samen de mensen begeleiden hebben we een community opgebouwd. De toegang tot deze community willen we nu ook zeer laagdrempelig maken waarbij jij de kans krijgt om zoals wij uit te wisselen in logica en intuïtie, te leren wat er aan boodschappen en kennis al voorhanden is, elke maand nieuwe kennis op te doen, én contact met ons houden!

Start een verandering in je leven, samen met ons!