Kerst en uw persoonlijkheid: Een match?!

Op de berg van uw vermogen staat u. U kijkt waar deze weg u naartoe leiden kan.” – BBJ

Om eens niet zoals alle anderen te doen; een bericht vanuit onze Connected Coaching: “Het is bijna kerst en toch zijn vele mensen niet in hun eigen doen. Mensen klampen zich vast en zijn erg geneigd een stukje voor hunzelf te reserveren, van wat dan ook ‘dat van hen’ is. Dat geeft veel frustratie en teleurstelling…” – Een intuïtief ontvangen boodschap probeert te verklaren: …

 

Wanneer u denkt dat er iets mis is met u, dan kan u mogelijk onder invloed zijn van de huidige frequenties die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Met deze energieën versterkt uw persoonlijke behoefte, alsook uw instinct (om) voor uzelf te zorgen.

Met de massaproductie en de algemene overvloed in uw omgeving, voornamelijk rond deze periode, geeft dit een vertekend beeld van uzelf. U lijkt ongetemd en dat klopt niet met een diep innerlijk weten.

Wat innerlijk opgestapeld is duwt tot zuivering en overweldigt nu de mens. Dit stelt u in staat (om) diep te voelen, een diepe éénwording te ervaren, wanneer u in het openstellen in totale overgave kan gaan.

De toekomende dagen zijn een bijzondere gewaarwording tot u. U stelt uzelf op, tegenover de andere persoonlijkheid in uw nabijheid of algemeen aanwezig, in overgave naar eigen normen en eigenwaarde. Enkel dit leidt tot groei en tot het beleven van een bewuste persoonlijkheid in aarde.
Zij dewelke in strijd zijn ervaren emotionele, fysieke, innerlijke conflicten en oprechtheid op de proef. Controle nemen (om) uzelf te beschermen is dat wat innerlijke strijd in u oproept.

Uw eigenwaarde kan nu zichzelf tegoed doen aan een zelfhelend vermogen. Wat u dient open te stellen is het contact met uzelf.

De wortel van het kwaad dient in uw aandacht gevoed te worden door creativiteit, nieuwe uitdagingen en koestering tot de mens zelf.

Bent u een springer, kom dan met uw voeten in contact tot de grond.
Start de intimiteit met een innerlijk gevoel van zelfwaardering.
Tracht derden een inkijk te geven in uw goedheid en waarde.
Daadkracht leert u te groeien in verfijning.
Vrouwelijke inspiratie vanuit uw kern duwt tot presenteren in zachtheid.

Kies welke positie u verkiest, u bewust zijnde van dat wat u momenteel tot veruiterlijken duwt.

Op de berg van uw vermogen staat u. U kijkt waar deze weg u naartoe leiden kan.

Gegroet, Babaji – Kerst”