Spanningsklachten?

Hoe combineren wij werk/privé, hoe combineren wij tijd voor onszelf, tijd voor onze geliefden, tijd voor onze carrière en wat met ons sociale leven?

Wat te doen als wij bijna ontploffen en inzien dat wij weeral na de zoveelste keer moeten herpakken en herpakken, niet altijd wetende hoe dit te doen? Zijn wij geen maatschappelijke schapen van een kudde die ons duwt tot stress, tot volhouden en tot sterk zijn?

Als wij naar Babaji luisteren horen wij vooral de aandacht te richten naar het werkelijk kiezen, naar humor, relativering, en het stellen van nieuwe doelen!
Dit zijn de ingrediënten om te voorkomen dat we teveel in een spanningsenergie vast komen te zitten.

Babaji stelt: Denk na, op welk moment in uw persoonlijke groei viert u uw vooruitgang?

Dat moment vraagt om bezinning, een helder weten om onder een rots te kruipen en zich sterker en sterker voor te bereiden op de berg achter de berg, die altijd groter is.

Herpakken betekent de overgang naar kracht, logisch in evolutie en vooruitgang, daar waar de mens voor staat!

Boven dit artikel zie je een video die je zeker eens moet bekijken: Rabbi Twerski over stress, en het verhaal over ‘hoe kreeften groeien’.

RELATIVEREN – KIEZEN – DOELEN – HUMOR!

Hoe kan SO Connected Coaching jou helpen bij spanningsklachten? Ontdek het bij een gratis welkomstgesprek!Je dient statistieken, marketing cookies te accepteren om deze content te kunnen bekijken.