Babaji – Zijn woord heropend

Nancy Cools bw2… Spijtig genoeg heb ik meer dan 1 rommelschuif in huis die dwingend aan mij vraagt om opgeruimd te worden!

Zo’n schuif herinnert mij telkens aan het verleden als ik ze opentrek… en geef toe, we hebben allemaal wel ergens een hoekje of een plaatsje waar we teveel dingen bewaren waarvan we denken: “Ik kan het nog wel eens nodig hebben…” of dat we gewoon niet weten waar we ermee moeten blijven? #consumptiemaatschappij 

En ik heb het idee dat dit in mijn computer ook zo is…

Doch, ik heb een andere reden waarom ik jullie dit vertel…

Ik heb de behoefte, en ik voel al een tijdje de stuwing, om Babaji zijn woord te heropenen.

Na 18 jaar channelen zitten er in mijn rommelschuiven, alsook in mijn documentenmappen op de computer, heel wat interessante uitspraken van Babaji verborgen, ook prachtige teksten waarvan de inhoud nooit te laat komt!

Wijze woorden die ontstaan in zijn uitspraak, en gericht zijn om in elk moment te benutten, vooral nu te heropenen!

Ik ga trachten een chronologische weg te vinden in het ophalen van deze teksten en je meenemen op reis doorheen dit archief.

Bezoek regelmatig onze website, vind onze facebookpagina leuk, open de nieuwsbrieven en mis geen enkele van zijn uitspraken! Ze zijn de moeite waard en bieden aan jou juist dat wat je nodig hebt op dat specifieke moment in deze chaotische tijden van confrontaties…

Ik dank jullie alvast van harte om samen met mij deze inspirerende reis te maken.

In liefde, Grace