De Flow in je leven?

Zit jij in de FLOW van je leven?  Op dit moment lees ik 2 boeken van Jan Bommerez, “Minder moeten, meer FLOW” en “FLOW en de kunst van het zakendoen”.  Hij stelt dat als je in je ‘flow’ zit dan ben je je essentiële zelf, totaal aanwezig, je ervaart diep geluk en je bent verbonden met de overvloed van het leven. Dan stel ik mezelf onmiddellijk de vraag: ‘Hoe kom ik meer in de flow van mijn leven?’

De FLOW in je leven?

Tijdens deze zomerse rustigere periode heb ik terug wat tijd gemaakt om te lezen. Ik lees dagelijks -meestal voor het slapengaan- in de 27 boeken van Jozef Rulof doch tijdens vakantie neem ik ook soms wat eenvoudigere lectuur ter ontspanning :-).

Op dit moment lees ik 2 boeken van Jan Bommerez, “Minder moeten, meer FLOW” en “FLOW en de kunst van het zakendoen”. Beide boeken hebben een degelijke en deugddoende inhoud al mochten ze wel wat bondiger zijn :-).

Hij stelt dat als je in je ‘flow’ zit dan ben je je essentiële zelf, totaal aanwezig bij iemand of iets, je ervaart diep geluk en je bent verbonden met de overvloed van het leven.

Bij het lezen van zijn boek stel ik mezelf onmiddellijk de vraag, ‘hoe’ kom ik meer in de flow van mijn leven? Ook zegt hij wat wij al weten: ‘Je bent wat je bent en je wordt wat je denkt’. (Lees dit zeker 2x!)
Je bent wat je bent – gevormd door je verleden – en je wordt wat je denkt door de creatie van het denken (alhoewel hier ook nog vele onzichtbare variabelen zijn).

Voor Jan Bommerez kom je in je flow door je hart te open, door het ‘moeten’ los te laten en het universum zijn werk laten doen (creatie, aantrekking, synchroniciteit).
Sowieso een zeer mooie beweging, al vermijd je daarmee niet het eigen oorzaak en gevolg dat op je pad komt ter neutralisatie :-).

En dan komt Babaji met toelichting …

Alle frequenties overal aanwezig zijn lijnen.
Er zijn verticale lijnen en horizontale lijnen, kruisingen alom.
Iedereen heeft zijn ‘hoofdlijn’.
Als je je eigen hoofdlijn volgt dan zit je in de ‘flow’ van je leven.

Doch alle lijnen beïnvloeden elkaar en daardoor is het zeer eenvoudig om van je hoofdlijn af te wijken en mee te gaan in een andere lijn …(herkenbaar aan het elkaar beïnvloeden door emoties). Dan zit je niet meer in je ‘flow’, niet meer in harmonie met je hoofdlijn, niet meer in ‘ease’, maar in dis-harmonie, in dis-ease …

De moeilijkheid in ieders leven is te ontdekken, te onderzoeken, wat je hoofdlijn is.
Eénmaal je die ontdekt hebt dan voel je wel ‘wanneer’ en weet je ‘waarnaar’ je dient bij te sturen.

Om je eigen hoofdlijn, je eigen kern, te zoeken ontwikkelen wij, samen met babaji, de POWER-U methode. Een methode gebaseerd op het woord K.R.A.C.H.T.I.G. waarbij elke letter staat voor een specifiek woord en thema. De 8 letters staan dus voor 8 woorden en die zoeken we en onderzoeken we voor iedereen persoonlijk.

Deze zoektocht is een traject en vraagt wat tijd, enerzijds voor het zoeken en anderzijds voor de integratie van je persoonlijke woorden, je eigen 8 KRACHT-woorden. Het is een verdieping van de vroegere KRACHT-cursus die we brachten.

Het doel is om met je eigen 8 KRACHT-woorden een trigger te vormen die je op elk moment, in elke situatie, in je leven kan oproepen om terug in je KRACHT te komen, terug op je hoofdlijn, terug in je eigen frequentie, terug in je FLOW.

De FLOW in je leven, daar waar je leeft in harmonie.

Voor meer info stuur ons een bericht!‘Het leven is overvloed voor wie in harmonie leeft met het universum.’ – Thomas Edison.