De mantel der liefde

Op 9-9-2016 hadden wij de eer om in het samenzijn met onze kinderen, familie en vrienden onze huwelijksgelofte te vernieuwen na 10 jaar huwelijk.

Een ceremonieel hoogtepunt in onze relatie waar wij onder de mantel der liefde elkaar opnieuw het ja-woord gaven met de woorden:

“Liefste, ik beloof elk moment van de eeuwigheid van je te houden. Bewijs je me de buitengewone eer met mij te hertrouwen?”

Getuigenissen, huwelijkswetten en een zegening met dē ‘kus’ onder de mantel der liefde! Gedragen in licht en liefde, samen één zijn!

Terwijl wij nog wat nagenieten in Portugal, met dank aan onze kinderen, danken wij ook alle genodigden voor hun aanwezigheid, hun bloemen en geschenken!

In liefde!

Jozef & Grace

♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Ook zin in een bijzondere ceremoniële viering?

Een ceremonie getuigt vaak van een emotioneel moment in ons leven.

Dat elk mens uniek is geeft de toon aan de ceremoniën die wij samen met jullie creëren.

Jouw persoonlijke inbreng en de diepgang van het gebeuren staan centraal in de uitwerking van elke ceremonie, of het nu humoristisch, ernstig of speels is, het belangrijkste is dat het bij jullie past.

Een ceremonie kan voor elke gelegenheid aangevraagd worden, elk ritueel of gebeurtenis dat zijn aandacht verdient verzorgen wij graag voor jullie, samen met jullie.

Jozef & Grace Dresselaers – Cools
SO Connected Coaching
SO Connected Community