In het oog van het hart!

Lijfelijk en geestelijk worden wij somst uitgedaagd om overeind te blijven. Heel wat mensen contacteren mij met de gekste verhalen en situaties. Het lijkt dat alle oude manieren van denken en handelen, de wijze waarop we gewoon zijn om zaken aan te pakken, beginnen om te buigen naar situaties die extreem verwarrend zijn. Wat is er aan het gebeuren?

In het oog van uw hart bent u authentiek!

Als u geen oog hebt voor uw persoonlijke groei, alsook de huidige beïnvloeding van transformatie niet opmerkt, dan zullen de planetaire wijzigingen (lees maatschappelijke omstandigheden) er wel voor zorgen dat dit gebeurt.

Wanneer het voor u voelt dat er geen uitweg is, zal uw hart een uitweg vinden.

In het oog van uw hart krijgen situaties die hopeloos lijken steun. Wanneer het voor u voelt dat er geen uitweg is, zal uw hart een uitweg vinden.

Niet langer door het oog van de naald, oplossingen stromen door het oog van het hart!

Eens u het oog in uw hart bereikt lijken woorden, voorstellingen en situaties in een gunstig krachtveld van energie geprojecteerd uw realiteit te zijn.

Complexe ervaringen ontwarren zich in een vernieuwd bewustzijn en mogelijkheden lijken zich één voor één aan te dienen. Moeilijke situaties die geen uitweg meer tonen buigen om tot eenvoudige acties, een eigen en authentieke kijk ontstaat.

Verwarring lijkt in uw systeem rond te draaien en wanneer het midden in het oog van uw hart toekomt spuwt het hart dit in duizenden zonnestralen uit in een vernieuwde soms ongekende positie. Er ontstaan zo mogelijk tal van oplossingen. Zonder dwang treedt u in het oog van uw hart en kan u Zijn!

Uw overtuiging, uw droomoog, creëert nu een werkelijk beeld en bereikt een uiterste beleving rondom u. Creëren is ineens een geboorterecht.
Dit leerproces lijkt op een herinneringsproces waartoe iedereen toegang heeft.

Dit oog bevat uw waarheid, dit oog ziet en herkent wie u werkelijk bent.

U en enkel u hebt de toegang tot uw liefde, tot uw weten, tot uw mogelijkheden. 


In het oog van uw hart kijken vraagt moed, dit vraagt al uw vaardigheden van manipuleren en vluchten te stoppen.

Duw deze toegang niet langer weg en laat u niet overweldigen door uw omgeving.

Stop hysterie, gespannen en prikkelbaar gedrag, wat u afleidt van uw hart.

Belichaam, veruiterlijk uw eigen authentieke hartsenergie, een overheersende liefdesenergie die stralend van binnenuit de omstandigheden zuivert en tot een aangenaam contact stimuleert.

Benut de kracht die binnenin uw ruimte bepaalt. De bron, de motor, de stuwing is in het oog van uw hart dat in liefde kijkt naar elke situatie die zich in verwarring toont.

De vraag is… Durft u het aan?!