Ken uw kwaliteiten! Krijg meer plezier in uw leven!

In 2009 vroeg Babaji ons om zijn methodiek, die hij destijds als ‘K.R.A.C.H.T.I.G.’ benoemde, door te geven. In de afgelopen jaren hebben we deze methodiek, nu POWER-U genoemd, nog verder verfijnd.

Hij merkte op: 

“Velen benutten hun kwaliteiten niet in hun werk of genot, waardoor velen te ongelukkig zijn.”

Babaji

Absoluut waar!

Bewust zijn van je kwaliteiten en ze benutten leidt tot betere prestaties en meer vreugde. Daarom richt deze methodiek zich op het leven in harmonie met je kwaliteiten.

Het ontwikkelen van een persoonlijke mantra of credo helpt je eigen kwaliteiten te verweven in je dagelijkse leven.

Als voorbeeld van zo’n credo deel ik graag mijn eigen persoonlijke mantra met jullie:

“In mijn kern ben ik een kanaal, ik zoek rust in de ruimte om mij heen. Mijn aandacht is altijd anders gericht, het is in mijn belang vanuit concentratie te communiceren zo hoor ik wat heilzaam is. Mijn tijd is gericht op de toekomst dewelke de intensiteit versterkt van mijn interesses. Genieten beïnvloed en bevordert mijn goede gezondheid. Ik ben krachtig en heel dankbaar!”

Grace

Wanneer ik het druk heb of een moeilijk moment ervaar, herinnert mijn credo mij aan mijn kwaliteiten, waardoor mijn aanpak vervolgens aansluit bij mijn kwaliteiten en plezier in wat ik doe.

Nieuwsgierig naar hoe jouw kwaliteiten je leven kunnen verrijken en je bewustzijn kunnen verruimen?

Schrijf je nu in!


Vrijdag 26/04 – zaterdag 27/04 – zondag 28/04: Golden Weekend – Integratie POWER-U

Tijdens de integratieweekends duiken we dieper in op de bron van onze kennis en kracht.

In het Integratieweekend – POWER-U leren we jullie de POWER-U methode waarmee je snel kan schakelen naar jouw krachtigste zelf in elke situatie, in elke relatie, zowel privé als zakelijk.

Het totaalbeeld van uw leven, van uw krachtige persoonlijkheid, is de verantwoordelijkheid nemen over uw fundamentele kwaliteiten en uw kwetsbaarheid.” 

Babaji