Wees consistent

WEES CONSISTENT

Steeds in actie blijven en uw strategieën uitzetten is een goed plan! 

U ontwikkelt veel positieve energie en enthousiasme in uw leven wanneer u consistentie in uw leven omarmt. Dat betekent: Wees opmerkzaam in het ene nodige in uw moment in uw leven. 

Geduld, duidelijkheid en actie vormen hier een verbond.

U ontwikkelt een goed inzicht in het noodzakelijke, in dat wat uw gezond leven onderhoudt. Dit creëert gerichtheid en ontwikkeling.

Een goed voorbeeld is dagelijks uw tanden poetsen. Doet u het slechts af en toe, dan zal u na verloop van tijd merken dat uw gebit toch niet zo gezond is. Doet u het elke dag, steeds op een moment binnen uw planning, is dit niet zo’n grote inspanning. De gevolgen echter zijn wellicht positiever en gezonder.

Uittreksel van ons boek: “7 tips voor een eenvoudiger leven.


Maken we het leven soms niet te gecompliceerd, te zwaar?

Dat het leven voor de meeste mensen niet altijd ‘rozengeur en maneschijn’ is, kan iedereen beamen. ‘Elk huisje heeft zijn kruisje’ is een gezegde dat niet zomaar is verzonnen.

Wij leven voortdurend in ‘oorzaak en gevolg’ en het vraagt alertheid en een mate van bewustzijn om voor uzelf een beter, eenvoudiger, liefdevoller, vreugdevoller leven te creëren.

Grace Cools en Jozef Dresselaers, oprichters en bedenkers van SO Connected Coaching en SO the best of both worlds, geven begeleiding voor een eenvoudiger leven.


Photo by JOSHUA COLEMAN on Unsplash