ABOUT US

Jozef is een kenner van de kosmologie (zoals ze beschreven is in de boeken van Jozef Rulof) en kent daarmee het grotere geheel van de evolutie en de mens in zijn oorzaak en gevolg.

Grace is een ‘boodschapper’ of ‘private messenger’ en ondersteunt de mens met intuïtief ontvangen boodschappen in hun persoonlijke en geestelijke ontwikkeling.

Lees hieronder een interview met Jozef en Grace.


Interview Jozef Dresselaers – Levenspartner van een medium

Vertel eens iets over jezelf? 

Vanuit opleiding ben ik een industrieel ingenieur in de elektromechanica. Na mijn opleiding ben ik echter in mijn hobby blijven hangen en dat was werken met Apple computers. Na mijn studies heb ik dan ook altijd in de Apple wereld gewerkt, als technieker, helpdesk medewerker, lesgever, support consultant, serverbeheerder, enz … Dit zowel in dienstverband als zelfstandige (dit laatste sinds 2006). Dus mijn opleiding en achtergrond is zeer … rationeel. 

De eerste jaren dat we samenwoonden waren best intens. We kwamen beiden uit een ander huwelijk, zaten op hetzelfde moment in (v)echtscheiding, met kleine kinderen én bouwende aan onze nieuwe relatie. Persoonlijk was ik ook mentaal wat in de war omdat ik als 12-jarig kind een gelijkaardige situatie had meegemaakt met mijn ouders waarbij wij thuis met 4 kinderen een scheiding meemaakten die ons allen wel ‘gevormd’ heeft. Vanaf mijn 18de had ik de pertinente overtuiging: Trouwen? nooit! Kinderen? nooit! (kinderen achterlaten bij een scheiding was té traumatisch).

10 jaar later echter was ik zelf getrouwd, gescheiden, had een kind achtergelaten … en dit allemaal door een onvoorziene, onverwachte en een voor mij onbegrijpelijk gevoel van aantrekking. Mijn ‘ratio’ kon dit niet plaatsen, ook niet na de scheiding. Mijn ‘gevoel’ stuwde mij voort doch was danig in conflict met mijn verstand.

Tot op een nacht … mijn (nieuwe) vrouw me wakker maakte om 4u ‘s morgens en zei: ‘Ik hoor iemand die tegen mij spreekt. … in mijn hoofd.’

Lees verder …


Interview Grace Cools – Mediumschap

Spreekt u over uw mediumschap in publiek of tijdens uw consulten?

Wie ik ben of wat ik doe dient de mens niet te overtuigen, de mens dient zichzelf te overtuigen. En met die vastberadenheid kunnen wij samen bergen verzetten!

Kijk, om het met de woorden van Raymond van het Groenewoud te zeggen: “Da’s al 25 jaar dat ik in ‘t vak zit … ‘k heb …, ‘k heb succes gekend, ‘k heb ellende gekend … ik heb ook mijn eigen pad te gaan.”

Kan u iets meer vertellen over dat mediumschap, hoe dienen wij dat te zien?

De mens kan in deze tijd meer en meer gebruik maken van heel wat communicatiemiddelen. Je kan zeggen dat mediumschap achterhaald is of dat dit een boodschap is waar wij de woorden nauwelijks van beseffen.

Dan zeg ik: Aanschouw het leven eens door de ogen van een medium. Ga nooit in discussie met dat wat groter is dan jezelf. 
Dat is één van de redenen waarom wij steeds de verantwoordelijkheid nemen om het evenwicht tussen logica en intuïtie te blijven ondersteunen. Het één kan niet zonder het ander.

Hoe ziet u dat mediumschap?

Ik hou ervan mensen te helpen, vooral als ze zichzelf wensen te helpen.
‘Get smarter about what matters to you!’

Ik voelde een connectie en de capaciteit om mensen te helpen, dat was voldoende om dit werk te doen.

Mediumschap overkwam mij, het werd sterker en sterker en ik kan niet anders dan accepteren om dit door te zetten. Het was een beslissing die boven mijn vermogen te kiezen was. Toen ik wist dat het een manier was om mensen te helpen ben ik meer en meer in overgave gegaan.

Lees verder …


About Babaji …

Als je dieper in de geschiedenis van Babaji wenst te duiken, lijkt het handig om Wikipedia te raadplegen. Echter, Babaji zelf waarschuwt dat niet alle info op die pagina’s correct zijn.

Hij legt sterk de nadruk op zijn kernboodschap en dat is belangrijker dan het leven zelf, zijn woorden: “Wanneer de rijkdom van eenvoud de ziel omhelst, vindt de geest zijn rust. Op gronden van waarheid, daar waar het wezen van het bestaan zich ontplooit in bewustzijn, wordt de mens badend in de stralen van onvoorwaardelijke liefde verlicht.”

Lees verder …

Deel deze pagina met